Μπλεξίματα για Λίβερπουλ λόγω ανήλικου παίκτη

Η Λίβερπουλ μάλλον θα έχει πολλά... μπλεξίματα με την αγγλική ομοσπονδία. Η αφορμή δόθηκε από ένα βρετανικό δημοσίευμα, που φέρει τους "κόκκινους" να διαπραγματεύονται με νεαρό άσο της Στόουκ, λέγοντάς του να πει ψέμματα στην βρετανική αρχή για τη μεταγραφή!

Liverpool's Divock Origi is mobbed by his teammates after scoring his side's third goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Divock Origi is mobbed by his teammates after scoring his side's third goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Η φήμη της Λίβερπουλ φαίνεται πως περνάει από... σαράντα κύματα. Την περασμένη εβδομάδα, η Premier League ανακοίνωσε πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα τιμωρηθεί με δωδεκάμηνο αποκλεισμό από τις μεταγραφές νέων παικτών, αλλά ο Κλοπ και η παρέα του φαινεται πως... δεν βάζουν μυαλό!

Συγκεκριμένα, ένα αποκλειστικό δημοσίευμα της " Telegraph" αναφέρει πως οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, πλησίασαν έναν νεαρό παίκτη της Στόουκ και προσπαθώντας να καλύψουν την δωδεκάμηνη τιμωρία τους, προσπάθησαν να πείσουν τον πατέρα να πει ψέμματα στην διοργανώτρια αρχή! Και πώς θα το έκαναν αυτό; Προσφέροντας μισθό στον μικρό για τις προπονήσεις, κάλυψη εξόδων για τα ταξίδια, καθώς και πληρωμή για διάφορα σχολικά έξοδα.

Το περιστατικό όπως είναι φυσικό είχε βαρύ αντίκτυπο στην οικογένεια του μικρού, που έχει να πληρώσει ένα βαρύ πρόστιμο, ενώ ο 13χρονος δεν θα μπορεί να παίξει σε άλλη ομάδα, έως ότου η Στόουκ πληρωθεί με το ποσό των 49.000 λιρών.

Photo credits: Peter Byrne/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK