Κινδυνεύει με φυλάκιση!

"Βόμβα" στην Βραζιλία με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Νάπολι και του Ολυμπιακού, Χεσούς Ντάτολο, ο οποίος εμπλέκεται σε σκάνδαλο με ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Συνελήφθησαν δυο φίλοι του στο αεροδρόμιο του Ρίο!

Κινδυνεύει με φυλάκιση!

Τον Ιανουάριο του 2010 ο Ολυμπιακός απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Νάπολι τον Αργεντινός μεσοεπιθετικό Χεσούς Ντάτολο. Ο 26άχρονος, τότε, άσος δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει και επέστρεψε στην Ιταλία για να φύγει την επόμενη περίοδο στην Ισπανία (Εσπανιόλ).

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Ντάτολο βγάζει το ψωμί του στην Βραζιλία (Ιντερνασιονάλ, Ατλέτικο Μινέιρο), όμως όπως φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι Αρχές του Ρίο αποκάλυψαν πως δυο άνδρες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο "Galeao", προσπαθώντας να βγάλουν από τη χώρα 150.000 δολάρια μέσα σε μία βαλίτσα.

Η αποκάλυψη που σοκάρει, είναι πως τα χρήματα τα έδωσε ο ίδιος ο Ντάτολο και πως οι δυο άνδρες είναι παιδικοί του φίλοι! Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη παραδεχθεί το λάθος του, ενώ κινδυνεύει τόσο με χρηματικό πρόστιμο όσο και με ποινή φυλάκισης έξι ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK