Μπλεξίματα για Σισέ: Από μάρτυρας... κατηγορούμενος για το sextape!

Νέα διάσταση πήρε η υπόθεση του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά για το περιβόητο sextape, με τον Τζιμπρίλ Σισέ αυτή τη φορά να αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες!

Μπλεξίματα για Σισέ: Από μάρτυρας... κατηγορούμενος για το sextape!

Από μάρτυρας... κατηγορούμενος στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά για το περιβόητο sextape, φαίνεται πως μετατρέπεται ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.

Σύμφωνα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που έκανε το γαλλικό "Europe 1", βρέθηκε υλικό από το επίμαχο ροζ βίντεο στο κινητό του Τζιμπρίλ Σισέ, με το οποίο φέρεται να εκβίαζε τον Βαλμπουενά!

Θυμίζουμε ότι στην υπόθεση του sextape εμπλέκεται και ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος φέρεται να έχει εκβιάσει τον Βαλμπουενά. Ωστόσο όπως αναφέρεται στο γαλλικό ρεπορτάζ, ο Σισέ φαίνεται πως γνώριζε για την ύπαρξη του video πολύ πριν τον Μπενζεμά.

Ο σταρ της Ρεάλ πριν από περίπου ένα χρόνο ομολόγησε ότι μίλησε με έναν εκ των τριών ατόμων που φέρονται να βρίσκονται πίσω από την υπόθεση, με τον οποίο είναι παιδικοί φίλοι. Ο Μπενζεμά λειτούργησε ως μεσάζοντας στην επικοινωνία με τον συμπαίκτη του στους "τρικολόρ" και πως πέτυχε μία συμφωνία για να αποτρέψει τη διαρροή του video έναντι 150.000 ευρώ.

Για την υπόθεση είχε προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα τον Οκτώβριο του 2015 και ο Τζιμπρίλ Σισέ ως μάρτυρας, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ένα χρόνο μετά όμως τα πράγματα παίρνουν πλέον άλλη τροπή και ο πρώην άσος του Τριφυλλιού που πρόσφατα κρέμασε οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια κινδυνεύει να βρεθεί κατηγορούμενος ενώπιον του δικαστηρίου αντιμετωπίζοντας πολύ σοβαρές κατηγορίες εις βάρος του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK