Μπλόκο της UEFA στα σχέδια της Ρεάλ για Χούντελααρ, Ντιαρά

Η επιθυμία του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης να χρησιμοποιήσει η ομάδα του, τόσο τονΛασανά Ντιαρά, όσο και τον Κλάας-Γιαν Χούντελααρ στις επόμενες φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα, όπως ενημέρωσε τους Μαδριλένους η UEFA.

Μπλόκο της UEFA στα σχέδια της Ρεάλ για Χούντελααρ, Ντιαρά

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει αποφασίσει ότι μόνο ένας (νεοφερμένος) παίκτης που έχει αγωνιστεί στη διοργάνωση του UEFA μπορεί να…μετακινηθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, άρα ο Χουάντε Ράμος θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον Γάλλο μέσο και τον Ολλανδό επιθετικό.

«Αυτό που είναι φυσιολογικό είναι γραμμένο στους νόμους και γι’ αυτό το λόγο η Ρεάλ θα πρέπει να επιλέξει έναν παίκτη. Η αλλαγή ενός κανονισμού στο μέσο της περιόδου είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνει, επειδή η Ρεάλ ζητά νέο κανονισμό. Το να γίνει εξαίρεση για τη Ρεάλ Μαδρίτης θα κάλυπτε τις ανάγκες ενός συλλόγου, αλλά σήμαινε την αρχή μίας ατελείωτης αλυσίδας με χάρες», τόνισε στην «AS» ο εκπρόσωπος της UEFA, Γουίλιαμ Γκαγιάρ.

O Σκωτσέζος παράγοντας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δεν απέκλεισε, ωστόσο, το ενδεχόμενο για αλλαγή των ισχυόντων κανονισμών, αλλά παρέπεμψε τις ομάδες στη νέα χρονιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK