Μπόγιαν: "Δεν πήγα στο Euro του 2008 εξαιτίας κρίσεων πανικού"

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα, Μπόγιαν Κρκιτς, τονίζοντας πως ο λόγος που δεν αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Ισπανίας στο Euro 2008 ήταν οι κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε.

Μπόγιαν: "Δεν πήγα στο Euro του 2008 εξαιτίας κρίσεων πανικού"
PHIL GREIG 2014

Ο 24χρονος άσος της Στόουκ, Μπόγιαν Κρκιτς, φαίνεται πως βρίσκει και πάλι το... δρόμο του, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις με την αγγλική ομάδα τη φετινή χρονιά.

Το άλλοτε "παιδί θαύμα" των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του ούτε στην Ιταλία με Ρόμα και Μίλαν, ούτε στην Ολλανδία με τον Άγιαξ, με αποτέλεσμα η καριέρα του να έχει πάρει την κατιούσα.

Ωστόσο, η φετινή χρονιά είναι ένα "μήνυμα ελπίδας" από τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος παραχώρησε μία ιδιαίτερα ενδιάφερουσα συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero", αποκαλύπτωντας ότι ενώ είχε συμπεριληφθεί αρχικά στην 23άδα της εθνικής Ισπανίας για το Euro 2008, εντέλει δεν αγωνίστηκε εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε.

"Έχω εξηγήσει τους λόγους που δεν κατάφερα να πάω στο τουρνούα, όμως μερικοί άνθρωποι δεν κατάλαβαν αυτά που είπα", σχολίασε ο Μπόγιαν και συνέχισε: "Ίσως, εξαιτίας της ηλικίας μου, δεν ήμουν ξεκάθαρος. Αυτοί που ήταν μέλη της εθνικής ομάδας εκείνη την περίοδο γνώριζαν την κατάστασή μου. Ήταν η πρώτη χρονιά μου με την Ισπανία και υπέφερα από κρίσεις άγχους με συνέπεια να μην είμαι σε κατάσταση να αποτέλεσω μέλος της ομάδας για το Euro 2008, ένα τουρνουά που κάθε παίκτης θα ήθελε να πάει. Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να πάω, ή ήθελα να κάνω διακοπές, αλλά το πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να αγωνιστώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK