Μπόκα Τζούνιορς: Μύλος με Ρόμα για Μπουρντίσο

Μπόκα Τζούνιορς: Μύλος με Ρόμα για Μπουρντίσο
Τις κινήσεις της Ρόμα περιμένει η Μπόκα Τζούνιορς για να αποφασίσει την παραχώρηση του ταλαντούχου Νικολάς Μπουρντίσο σε κάποιο ευρωπαϊκό σύλλογο. Οι κάτοχοι του Κόπα Λιμπερταδόρες και του Διηπειρωτικού Κυπέλλου έχουν τον παίκτη στην λίστα με τους υπο παραχώρηση ποδοσφαιριστές, αλλά θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να δουν τι θα κάνουν οι "τζιαλορόσι" με έναν πρώην παίκτη τους, τον Βάλτερ Σάμουελ. Ο τελευταίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Τσέλσι, η οποία αναμένεται να καταθέσει και επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Η Μπόκα Τζούνιορς από την πλευρά της θέλει κατ' αρχήν να δει τι τέλος θα έχει το φλερτ του παίκτη με τους "μπλε" του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, αφού έχει το 10% της μεταπώλησης του βασικού κεντρικού αμυντικού της εθνικής Αργεντινής. Παράλληλα η μετακόμιση του Μπουρντίσο στην Ρώμη συνδέεται άμεσα με την παραχώρηση του Σάμουελ στην Τσέλσι, μιας και αν δεν πραγματοποιηθεί τότε ο Μπουρντίσο...θα ταξιδέψει για άλλες πολιτείες.

"Ολα πήγαιναν καλά μέχρι την περασμένη εβδομάδα, αλλά τώρα δεν μπορεί κανείς να βρει τον Αμπράμοβιτς. Η προσφορά της Ρόμα είναι η μόνη που έχουμε για τον παίκτη, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε", ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της Μπόκα, Πέδρο Πομπίγιο.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπουρντίσο έχουν εκδηλώσει και οι Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ, ενώ οι Αργεντίνοι εξετάζουν και την παραχώρηση του Φακούντο Ιμποντέν στην ελβετική Βασιλεία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK