Μποναμάς από την Πορτογαλία για τον Παναθηναϊκό!

Οι δύο επιθετικοί που προσφέρουν με… δανεισμό οι Λουζιτανοί στο "τριφύλλι" εν όψει Γενάρη, η περίπτωση που κάνει… κλικ στους "πράσινους" ως μπακ-απ του στράικερ που θα αποκτηθεί και τα δεδομένα… παραμονής του Βλαχοδήμου ως το καλοκαίρι. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Μποναμάς από την Πορτογαλία για τον Παναθηναϊκό!

Το "κανάλι" που άνοιξε ο Παναθηναϊκός με τη Μπενφίκα στην πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, είναι πολύ πιθανό να έχει και… συνέχεια, αυτή τη φορά με… αντίθετα δρομολόγια. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Πορτογαλία των δημοσιογράφων που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των "Λουζιτανών", η Μπενφίκα πρότεινε πριν από λίγες ημέρες στους ανθρώπους του "τριφυλλιού" για 6μηνο δανεισμό, δύο ταλαντούχους επιθετικούς απ’ την Β’ ομάδα της.

Ο λόγος για τον 19χρονο φορ Ζοζέ Γκόμες, με καταγωγή απ’ τη Γουινέα Μπισάου, αλλά διεθνή με όλες τις "μικρές" εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας (49 ματς και 27 γκολ απ’ την U15 ως την U20 των Πορτογάλων), ο οποίος αγωνίζεται στη Μπενφίκα Β κι έχει 3 γκολ και 2 ασίστ σε 17 αγώνες με τη "μικρή" ομάδα των "αετών της Λισσαβόνας" στην εφετινή Ledman Liga Pro και στο UEFA Youth League, όπου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βασιλεία και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο δεύτερος παίκτης που πρότειναν οι Λουζιτανοί στους "πράσινους" είναι ο 19χρονος Βραζιλιάνος κυνηγός Βινίσιους Ζάου, ο οποίος αποκτήθηκε πέρσι απ’ την ακαδημία της Ατλέτικο Παραναϊνσε και φέτος μετράει μόλις 3 ματς στη Ledman Liga Pro με τη Μπενφίκα Β.

Οι ίδιες πηγές απ’ την Πορτογαλία επισημαίνουν πως οι Λουζιτανοί έχουν προτείνει τους δύο νεαρούς στον Παναθηναϊκό τα τελευταία 24ωρα (για να αποκτήσουν το έναν εκ των δύο), προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους σε πιο υψηλό επίπεδο απ’ το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να καλύψουν το συμβόλαιό τους μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Από τον Παναθηναϊκό, βλέπουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ειδικά την περίπτωση του Ζοσέ Γκόμες, που έχει ένα αρκετά ελκυστικό "πακέτο" και δεν αποκλείεται να υπάρξει πολύ πιο επίσημη κουβέντα άμεσα. Όχι για πρώτη επιλογή, αλλά ως εναλλακτική πίσω από έναν βασικό στράικερ που ψάχνουν στο "τριφύλλι" για να "γεμίσουν" την… αναιμική επίθεσή τους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άλλωστε, ήταν εξαρχής θετικός, εφόσον τελείωνε το θέμα του βασικού στράικερ, να γινόταν και μία δεύτερη κίνηση για να καλυφθεί το κενό στην επίθεση, αρκεί να υπήρχε κάτι "καλό". Η περίπτωση του Γκόμες δείχνει να βρίσκεται στη λίστα με τις "πράσινες" επιλογές και όλα είναι ανοικτά εν όψει Γενάρη…

Σε ότι αφορά τώρα τον Βλαχοδήμο, οι Πορτογάλοι ανέφεραν χθες πως το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνει ο ομογενής γκολκίπερ στο "τριφύλλι" τουλάχιστον ως το φινάλε της σεζόν, αφού το τεχνικό τιμ των Λουζιτανών, κρίνει πως δεν υπάρχει λόγος να διαταράξει αυτή τη στιγμή τις ισορροπίες στην τριάδα των γκολκίπερ της ομάδας. Ως εκ τούτου, περίπτωση… μετακόμισης του Odi απ’ τον Γενάρη στη Λισσαβόνα, θα υπάρξει πλέον μόνο αν προκύψει κάποιο… απρόοπτο με έναν εκ των Σβίλαρ, Βαρέλα ή Πάουλο Λόπες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK