Μπορεί να μείνω μπορεί και να φύγω..

Μπορεί να μείνω μπορεί και να φύγω..
Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά τη λήξη του τωρινού του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο Κριστιάν Καρεμπέ στο περιθώριο της βράβευσής του από τη Λέσχη Φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης « Χαράλαμπος Τσιριμωνάκης» το απόγευμα της Τρίτης. Να θυμίσουμε ότι ο Κριστιάν είχε κατακτήσει με την Βασίλισσα στο παρελθόν το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαι μαχητής και παραμένω τέτοιος. Το θέμα είναι απλό, μπορεί να μείνω, μπορεί και να φύγω, όπως όταν έφυγα από τη Ρεάλ για την Μίντλεσμπρο. Τον κύριο λόγο έχει η πρόκληση. Εσείς ξέρετε καλύτερα από εμένα τι συμβαίνει. Ο μάνατζέρ μου πάντως, δεν μου τηλεφώνησε ότι θα έρθει. Μπορώ να παίζω ακόμη 20 χρόνια, αλλά ρεαλιστικά για δύο ακόμη. Εχω πει τι θέλω και θα τελειώσω την καριέρα μου εκεί που θα αποφασίσω να είμαι».


Οσον αφορά τους στόχους του με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Σκοπός μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα κι αν γίνεται να έχουμε μια καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη. Είμαι στεναχωρημένος γιατί τρία χρόνια που είμαι στην ομάδα δεν έχουμε περάσει τον πρώτο γύρο. Μπορώ να παίξω σε όποια θέση θέλει ο προπονητής».



Στον Κριστιάν έγιναν ακόμα αρκετές ερωτήσεις. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστές όοσν αφορά τους Ολυμπιακούς αγώνες ανέφερε πως έχει καλέσει πολλούς δικούς του ανθρώπους να έρθουν να τους παρακολουθήσουν, ενώ σχετικά με την Εθνική μας ομάδα και το EURO 2004 είπε πως η ΕΘνική μας έχει αρκετά καλές πιθανότητες πρόκρισης.


News 24/7

24MEDIA NETWORK