Μπορείς να βρεις την ομάδα από την ευρωπαϊκή κούπα της;

Μην ποντάρεις ότι θα πετύχεις κάπου τη Ρεάλ Μαδρίτης με τα 19 ευρωπαϊκά τρόπαια. Την εξαιρέσαμε πριν καν το σκεφτείς.

Ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν ο αρχηγός της Λίβερπουλ που σήκωσε το τρόπαιο του Champions League στην Κωνσταντινούπολη το 2005
Ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν ο αρχηγός της Λίβερπουλ που σήκωσε το τρόπαιο του Champions League στην Κωνσταντινούπολη το 2005 AP PHOTO/THOMAS KIENZLE, FILE

Φτάνοντας προς το φινάλε άλλης μίας ποδοσφαιρικής σεζόν, είναι ευκαιρία να ενεργοποιήσουμε όλους εκείνους τους μηχανισμούς της μνήμης και να θυμηθούμε κάμποσους από τους νικητές των ευρωπαϊκών κυπέλλων, από τα 60s μέχρι πρόσφατα.

Η νέα αυτή δοκιμασία δεν είναι καθόλου απλή. Απαιτεί αναμφίβολα και πάνω από καθετί άλλο συγκέντρωση. Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και εύνοια της τύχης. Δεν είναι δα σύνηθες το φαινόμενο να γνωρίζει απ' έξω κι ανακατωτά κάποιος όλες τις θριαμβεύτριες όλων των τελικών των διαφορετικών διοργανώσεων που διεξήχθησαν τα τελευταία 60 χρόνια.

Επιλέξαμε 15, δημοφιλείς ή λιγότερο, περιπτώσεις και αναζητούμε αυτόν που θα σηκώσει στο τέλος το ιερό δισκοπότηρο ως ο αρχηγός της ομάδας. Θα είσαι εσύ; Ή θ' αναγκαστείς να συμβιβαστείς με την πρωτιά στο χαμηλότερο επίπεδο; Φρόντισε μόνο να γλιτώσεις μόνο τις τελευταίες θέσεις, γιατί δεν θες να δεις την κριτική που σε περιμένει.


News 24/7

24MEDIA NETWORK