Μπορείς να βρεις την ομάδα από το έμβλημά της;

Αν έχεις φωτογραφική μνήμη, θα θριαμβεύσεις στο νέο κουίζ της εβδομάδας. Αν όχι, δοκίμασε να μαντέψεις με 25% πιθανότητες.

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σε μια εποχή που το χρώμα της φανέλας δεν είναι απίθανο ν' αλλάξει για εμπορικούς σκοπούς, το έμβλημα παραμένει η ταυτότητα της κάθε ποδοσφαιρικής ομάδας. Η αναλλοίωτη σταθερά, με μικρές παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού ενίοτε, που αντανακλά την ιστορία οποιουδήποτε κλαμπ ξεχωριστά. Από το 'γηραιότερο' του κόσμου ως ένα 'νεογέννητο' των πρόσφατων δεκαετιών. Σ' αυτό το έμβλημα ορκίζονται οι ποδοσφαιριστές, αυτό φιλούν στα γκολ, γι' αυτό (θεωρητικά) παλεύουν σε κάθε αγώνα.

Κάποια από τα signature logos είναι πολύ χαρακτηριστικά και άκρως δημοφιλή. Βέβαια, σε νέο κουίζ της εβδομάδας δεν ψάχνουμε την απάντηση στο έμβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον 'κόκκινο διάβολο' ή της Ρεάλ Μαδρίτης με την κορώνα. Αν είχες τεστάρει τις δυνάμεις σου στην προηγούμενη δοκιμασία με τις πόλεις-έδρες ή στο παλιότερο με τις εθνικότητες των διεθνών ποδοσφαιριστών, θ' αντιλήφθηκες ότι ο πήχης έχει τοποθετηθεί σε τέτοιο ύψος που ν' αποτελεί πρόκληση. Θα τον υπερβείς χωρίς να χάσεις άλμα;


News 24/7

24MEDIA NETWORK