Μποροβήλος: "Εκτός από καλές ιδέες χρειάζεται και συναίνεση"

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε στο "Sport24 Radio 103,3" και τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο για τα προβλήματα του απασχολούν τη διοργανώτρια αρχή.

Μποροβήλος: "Εκτός από καλές ιδέες χρειάζεται και συναίνεση"
INTIME SPORTS

Στην εκπομπή "Magazino" και τους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα προβλήματα του ΟΦΗ, τις συναντήσεις Μελισσανίδη - Σαββίδη - Αλαφούζου, καθώς και για τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Sport24 Radio 103,3":

Για τον ΟΦΗ: "Ελπίζω να τελειώσει το πρωτάθλημα με 17 ομάδες. Προσπαθούμε να μειώσουμε το φαινόμενο ομάδες να εγκαταλείπουν το πρωτάθλημα στα μισά της περιόδου. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά αντιμετωπίζουν και άλλα προβλήματα. Μάζεψαν μέσα σε μια μέρα κάποια χρήματα και κάλυψαν ορισμένες υποχρεώσεις. Πιστεύω ότι έστω και δύσκολα ίσως καταφέρουν να είναι και πάλι μαζί μας".

Για το πώς μπορούν να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα: "Αναθέσαμε σε εταιρεία εγνωσμένης αξίας να μελετήσει το θέμα της αδειοδότησης και ποια μορφή πρέπει αυτή να έχει για τουλάχιστον τρία χρόνια, προκειμένου οι ομάδες να ξέρουν αν μπορούν να ανταποκριθούν".

Για το πώς γίνεται ομάδες που έχουν υπαχθεί στο άρθρο 44 να αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα: "Πολλές φορές υπήρχε πρόβλημα στην εφαρμογή των νόμων. Όταν μια ομάδα έμπαινε σε καθεστώς εκκαθάρισης, δεν υπήρχε έλεγχος για την πορεία εξυγίανσης του συλλόγου και οι καινούργιες διοικήσεις κοιτούσαν το προσωπικό τους όφελος".

Για τις συναντήσεις Μελισσανίδη - Σαββίδη - Αλαφούζου: "Πρέπει να φτιάξουμε το προϊόν. Να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα. Δεν γίνεται όμως μόνο με καλές ιδέες. Η ουσία είναι να κατατεθούν προτάσεις που θα ψηφιστούν και θα εφαρμοστούν. Προϋπόθεση για όλα αυτά είναι η συναίνεση, η οποία ωστόσο δεν υπάρχει. Ο καθένας κινείται προς διαφορετική πλευρά".

Για τον Αστέρα Τρίπολης: "Έχουμε κάνει τρεις μεταγραφές και αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση παίκτη, θα την κοιτάξουμε κ αυτή".

Για το αν έγινε πρόταση στον Στάικο Βεργέτη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού: "Απ΄ ότι γνωρίζω δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση, εκτός και αν δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ