Μποροβήλος: "Επιτροπή για τη δήθεν παραποίηση των πρακτικών"

Ο πρόεδρος της Superleague Γιώργος Μποροβήλος πήρε θέση στο ζήτημα που προέκυψε με την πιθανή αλλοίωση των πρακτικών του ΔΣ της 24η Φεβρουαρίου.

Μποροβήλος: "Επιτροπή για τη δήθεν παραποίηση των πρακτικών"

Αναλυτικά

«Επί του θέματος που είδε το φως της δημοσιότητας με τη δήθεν "παραποίηση" των πρακτικών της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League την 24η Φεβρουαρίου, έχω να σημειώσω τα ακόλουθα:

Μετά την επίμαχη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου κάλεσα στο γραφείο μου το αρμόδιο στέλεχος της διοργανώτριας, το οποίο ασχολείται χρόνια, ως γραμματέας του Δ.Σ., με την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών των Διοικητικών Συμβουλίων και του επέστησα την προσοχή να κάνει το καθήκον του όπως ακριβώς κάνει μέχρι σήμερα, χωρίς να παραλείψει το παραμικρό, γεγονός για το οποίο με διαβεβαίωσε κατηγορηματικά.

Τονίζω ότι ουδέποτε πήρα στα χέρια μου είτε έντυπο, είτε ηλεκτρονικό υλικό (CD) της εν λόγω συνεδρίασης και μάλιστα ούτε καν ασχολήθηκα, για να μην κατηγορηθώ αδίκως, όπως δυστυχώς συνέβη, για επικοινωνιακούς σκοπούς και για την πρόκληση εσφαλμένων εντυπώσεων.

Δηλώνω δημόσια ότι το συγκεκριμένο στέλεχος της Super League, το οποίο ασχολείται με τα πρακτικά των συνεδριάσεων, κάνει με εξαιρετικό επαγγελματισμό τη δουλειά του και χωρίς να θέλω να μεταφέρω ευθύνες σε κανέναν, δηλώνω ξεκάθαρα ότι παραμένω στη διάθεση οποιουδήποτε για τη διερεύνηση του θέματος σε βάθος.

Επιπρόσθετα, στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, τη Δευτέρα 4 Μαΐου, θα προτείνω τη σύσταση επιτροπής, στην οποία θα συμμετέχουν όσοι πρόεδροι ή εκπρόσωποι ομάδων το επιθυμούν, προκειμένου το θέμα να διερευνηθεί διεξοδικά».

Διαβάστε ακόμη

Πιθανή αλλοίωση των πρακτικών της συνεδρίασης του ΔΣ της Λίγκας

News 24/7

24MEDIA NETWORK