Μποροβήλος: "Ξέρουμε τι φταίει, θα το διορθώσουμε"

Μεταγραφές προανήγγειλε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος επεσήμανε πως η διοίκηση παραμένει στο πλευρό της ομάδας παρά τα άσχημα αποτελέσματα. Τι απάντησε ερωτηθείς αν η ομάδα περνά αγωνιστική κρίση.

Μποροβήλος: "Ξέρουμε τι φταίει, θα το διορθώσουμε"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Αρκαδία 93.8":

Για το αν η ομάδα περνάει αγωνιστική κρίση: "Εγώ θα πω κάτι που είναι γνωστό. Το ποδόσφαιρο είναι όμορφο γιατί δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια. Αν αυτό γινόταν θα έχανε την ομορφιά του. Τώρα, στα της ομάδας μας, μετά τον τερματισμό του πρωταθλήματος πέρσι, τον Ιούνιο και στα μέσα Ιουλίου είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι λογικό κάποια στιγμή η ομάδα να έχει και άσχημα αποτελέσματα. Δεν μπορεί να πηγαίνει τρένο, γιατί καμία ομάδα στον κόσμο δεν κάνει κάτι αντίστοιχο. Μας προβληματίζει, αλλά νομίζουμε πως είναι πρόσκαιρο και ο Αστέρας θα πάει και πάλι στα μονοπάτια της επιτυχίας. Αλλά ξαναλέω αυτά δεν αγοράζονται, δεν είναι μόνιμα και δεν μπορεί κανείς να πει πως τα έχει κερδίσει. Το ξεκίνημα του 15 θα είναι μια κακή παρένθεση".

Για το αν υπάρχει ανησυχία: "Η λέξη αυτή είναι μια κάπως ασαφής, στη λογική ότι μας προβληματίζει, αλλά άλλο μας προβληματίζει και άλλο ότι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε κάποια πράγματα. Είμαστε κοντά στην ομάδα, ψάχνουμε το τι φταίει και θέλουμε να είναι μια παρένθεση. Η ομάδα έχει να δώσει πολλά πράγματα στο δεύτερο γύρο.

Μελετάμε όλες τις παραμέτρους, δίνουμε λύσεις και έχουμε κάτι στο μυαλό μας. Η ομάδα ενισχύεται στην μεταγραφική περίοδο. Σήμερα υπέγραψε ο Ιγκλέσιας, ο οποίος θα βοηθήσει, έχουμε πάρει τον Σκούρτη και τον Αλόκο και αντιλαμβάνεστε πως η διοίκηση επαγρυπνεί και γνωρίζει ότι την περιμένει ένας δύσκολος γύρος. Το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους του Αστέρα. Γενικά η ομάδα δεν έχει ξεφύγει από τους στόχους της, θα θέλαμε να έχουμε θετικά αποτέλεσμα και ελπίζω να πάμε στην πορεία καλύτερα".

Για τον κόσμο "Ο Αστέρας έχει αποδείξει πως είναι μεγάλη ομάδα σε όλα της. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απαξιώσουμε τους παίκτες και τον προπονητή. Αυτοί μας έδωσαν χαρές και μιλούσε η Ελλάδα γι' αυτούς. Πρέπει να τους προστατεύσουμε. Όταν σταθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα, αυτό που θέλω να περάσω ως μήνυμα είναι ότι θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, αν είμαστε μαζί σαν οικογένεια. Το κλίμα ξεχωρίζει στην ομάδα, μας λείπει ο κόσμος γιατί είμαστε μικρή πόλη, όμως αυτή την στιγμή πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα για να ξαναπάρει μπροστά".

Για το αν υπάρχει κακό κλίμα: "Μου δίνετε την ευκαιρία να σας πω πως το κλίμα είναι εξαιρετικό, ο κ. Στάικος είναι εξαιρετικός και στην διατήρησή του αλλά και εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν πρέπει να βλέπουμε φαντάσματα σε μια δύο περιπτώσεις, πιστεύω πως πολλά έφταιξαν για τις κακές εμφανίσεις, όμως είμαστε πάρα πολύ κοντά ώστε αυτό να αποτελέσει όλο αυτό, μια κακή παρένθεση".

Για τα παιχνίδια με τον Ηρακλή: "Πιστεύουμε ότι είναι ένας δυνατός αντίπαλος ο Ηρακλής, θα γίνουν καλά παιχνίδια, ο Ηρακλής κάνει πρωταθλητισμό και φυσικά χρειάζεται προσοχή για να συνεχίζει η ομάδα θετικά σε έναν θεσμό που αποτελεί στόχο της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK