Μπορούμε την ανατροπή

Ακόμα ζωντανή στο κυνήγι της 3ης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι σύμφωνα με τον Βασίλη Τσιάρτα η ΑΕΚ. Ο έμπειρος διεθνής μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε για την συνέχεια της ομάδας του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, για τον Iλιες Ντουμιτρέσκουαλλά και τον ΠΑΟΚ του Αγγελου Αναστασιάδη, με τον οποίο είχε έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία πριν από τέσσερα χρόνια. Περασμένα-ξεχασμένα με Γεωργέα

Μπορούμε την ανατροπή

Ακόμα ζωντανή στο κυνήγι της 3ης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι σύμφωνα με τον Βασίλη Τσιάρτα η ΑΕΚ. Ο έμπειρος διεθνής μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης EXTRAsport μίλησε για την συνέχεια της ομάδας του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, για τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου αλλά και τον ΠΑΟΚ του Αγγελου Αναστασιάδη, με τον οποίο είχε έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία πριν από τέσσερα χρόνια. Αναλυτικά ο χαρισματικός αριστεροπόδαρος μίλησε για:

Την ΑΕΚ και τους φετινούς της στόχους: «Μένουν ακόμα δέκα αγωνιστικές. Μπορεί να είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ όμως είμαστε έμπειρη ομάδα και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση Δεν είμαστε έξω από το παιχνίδι, αν και ο ΠΑΟΚ ελέγχει την 3η θέση. Σε ότι αφορά το παιχνίδι Κυπέλλου και εμείς και ο Ηρακλής κατεβαίνουμε για να κερδίσουμε. Δικός μας στόχος είναι να πάρουμε σκορ ασφαλείας από το πρώτο παιχνίδι για να βρεθούμε κοντά στην πρόκριση».


Για τον Ηλιε Ντουμιτρέσκου: «Επειδή έχει περάσει από πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες έχει διαφορετική φιλοσοφία. Και με το βοηθό του Σάντος, τον Ρότζερ Σπράι, στο παρελθόν κάναμε προπόνηση μετά μουσικής. Δεν νομίζω ότι είναι κακό, γιατί η μουσική σου δίνει καλύτερο ρυθμό και μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση. Επίσης ένα ποτηράκι κρασί πριν από τον αγώνα δεν κάνει κακό, στην Ισπανία είναι κάτι καθιερωμένο εδώ και χρόνια. Αλλωστε το συστήνουν και οι γιατροί, κάνει καλό στην υγεία».


Για τον ΠΑΟΚ: «Πριν από τέσσερα χρόνια είχα συζητήσει με τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου. Τότε προπονητής στον ΠΑΟΚ ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και στη διοίκηση ο Μπατατούδης και ο Μπλάντεν Φορτούλα με τον οποίο συναντήθηκα στα γραφεία της ΠΑΕ και δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε το θέμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, έχει πολύ κόσμο, τόσο στην Β. Ελλάδα όσο και Πανελλαδικά. Ο κόσμος του είναι πολύ ενθουσιώδης και όταν μια ομάδα έχει τόσους πολλούς φιλάθλους αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να την υπηρετήσει. Τα άτομα που είναι στην διοίκηση δείχνουν να είναι κοντά στους παίκτες και υπάρχει μια σταθερή κατάσταση. Στο μέλλον δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο συνεργασίας. Τώρα δεσμεύομαι με συμβόλαιο και δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα για το τι θέλω. Οταν θα τελειώσει η συνεργασία μου με την ΑΕκ τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Φυσικά και θα ήθελα να έρθω όπως και κάθε ποδοσφαιριστής».


Για τον Αγγελο Αναστασιάδη: «Προσωπική άποψη δεν θα μπορούσα να έχω γιατί δεν τον είχα ποτέ προπονητή. Είναι ένας τεχνικός που αποδεδειγμένα αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Εχει καταφέρει παρόλα τα προβλήματα που ήταν πολλά, όπως και στην δική μου ομάδα, να έχει τον ΠΑΟΚ στην 3η θέση. Αυτό που θέλει ο κάθε προπονητής είναι να υπάρχει διοικητική σταθερότητα, κάτι που αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ υπάρχει».


Για τον Χρήστο Μαλαδένη: «Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Όλα αυτά τα χρόνια στην ΑΕΚ έχει αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες. Φυσικά υπήρχαν. Και τα προβλήματα που δεν του επέτρεψαν να αναδειχθεί όσο θα έπρεπε. Βέβαια και ο ίδιος συμβιβάστηκε με κάποια πράγματα και δεν προσπάθησε παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ είναι η χρυσή του ευκαιρία για να καταφέρει ότι δεν πέτυχε με την ΑΕΚ. Εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο. Μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ όπως και κάθε άλλη ομάδα. Είναι παίκτης ψυχολογίας. Μερικές φορές είναι σαν μικρό παιδί».






Περασμένα-ξεχασμένα με Γεωργέα

Λήξαν θεωρείται το θέμα που δημιουργήθηκε με το Νίκο Γεωργέα. Ο αμυντικός της ΑΕΚ, μίλησε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου και αφού του ζήτησε συγνώμη για τη χθεσινή συμπεριφορά του στη συνέχεια άκουσε τα εύσημα (!) από τον Ρουμάνο τεχνικό. «Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που δούλεψες σήμερα. Συνέχισε έτσι», είπε ο 35χρονος κόουτς στον Καλαματιανό άσο που φαίνεται πως κατάλαβε ότι ο «Ντούμι» δεν αστειεύεται και αποφάσισε να… διορθωθεί. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γεωργέας δέχεται «συγχωροχάρτι» από προπονητή της ΑΕΚ. Η πρώτη ήταν επί εποχής Μπάγεβιτς. Τότε ο 28χρονος άσος δεν είχε δείξει ζήλο στο φιλικό με τον Φωστήρα και είχε τιμωρηθεί σιωπηλά με παραγκωνισμό του από την ενδεκάδα. Ωστόσο δούλεψε σκληρά ξανακέρδισε την εμπιστοσύνη του «Ντούσκο» και ως ανταμοιβή πήρε ένα νέο συμβόλαιο με την ΑΕK.

Τέσσερις αλλαγές

Στο μεταξύ, την Πέμπτη στις 8 μ.μ. η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ηρακλή στο πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου θα κάνει τέσσερις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα αφού οι Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, Βασίλης Μπορμπόκης (ο οποίος είναι τραυματίας), Μιχάλης Κασάπης και Βασίλης Τσιάρτας, φαίνεται πως θα πληρώσουν το «μάρμαρο» της… άδικης ήττας από τον Πανιώνιο.

Όπως έδειξε ο Ντουμιτρέσκου κατά τη διάρκεια και της προπόνησης κόντρα στο «γηραιό» θα παρατάξει την «Ένωση» με 4-4-2. Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Χιώτης. Οι Αμπονσά και Κρέεκ θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας (ο Γκανέζος δεξιά και ο Ολλανδός αριστερά), ενώ οι Μόρας και Καψής θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Οι Κατσουράνης και Ζαγοράκης θα είναι και αμυντικά χαφ αλλά και οργανωτές, με τους Πετκόφ (αριστερά) και Λάκη (δεξιά) να αγωνίζονται στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Τέλος οι Λυμπερόπουλος και Οκκάς θα είναι οι δύο «καθαροί» επιθετικοί του «δικεφάλου».

Κλήση του Μόρα στην Ολυμπιακή Ομάδα

Στην Ολυμπιακή Ομάδα κλήθηκε ο Βαγγέλης Μόρας, για να συμμετάσχει στον φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Ιταλίας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 17/02. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πρέπει να βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή την Κυριακή (15/02), προκειμένου να ενσωματωθεί σε αυτήν και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ την Τετάρτη 18 του μήνα.

Τα εισιτήρια για το ματς με τον Ηρακλή

Ξεκίνησε την Τετάρτη η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (12/02) στις 8 μ.μ., στο «Γιάννης Παθιακάκης». Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να τα προμηθευτούν και την ημέρα του αγώνα από τα γραφεία της ΠΑΕ (3ης Σεπτεμβρίου 144, 3ος όροφος) από τις 10 π.μ. – 3 μ.μ. Οι τιμές τους ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρες 1-2 15 ευρώ
Θύρες 4-5 20 ευρώ



Ενημερώνουμε επίσης ότι: α) Η είσοδος των καρτών ελευθέρας εισόδου (ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, ΓΓΑ) θα γίνει από τη Θύρα 5
β) Η είσοδος των καρτών διαρκείας θα γίνει με την ίδια αντιστοιχία (Γήπεδο «Νέας Σμύρνης» - Γήπεδο «Γιάννης Παθιακάκης») του αγώνα με το Νέο Πανιώνιο, εκτός αυτών της θύρας 3 που θα μεταφερθούν στη θύρα 1 (λόγω παρουσίας των φιλάθλων του Ηρακλή).

News 24/7

24MEDIA NETWORK