Μπουχαλάκης αποθεώνει Μακέι: "Μεγάλη παικτούρα"

Ο Μπάρι ΜακΚέι εμφανίζεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στην Νότιγχαμ Φόρεστ, Ανδρέας Μπουχαλάκης, πίνει νερό στο όνομα του 23χρονου Σκωτσέζου εξτρέμ. Διαβάστε τα ενθουσιώδη λόγια που του αφιέρωσε ο "Μπούχα" στο πλαίσιο του γάμου του Μιχάλη Σηφάκη στην Κρήτη που ήταν καλεσμένος.

Μπουχαλάκης αποθεώνει Μακέι: "Μεγάλη παικτούρα"

Καλεσμένος στο γάμο του Μιχάλη Σηφάκη στην Κρήτη ήταν μεταξύ άλλων γνωστών ποδοσφαιριστών, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Φίλος χρόνια και σύντεκνος με τον έμπειρο τερματοφύλακα, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Νότιγχαμ ήταν εκεί για να τιμήσει τους νεόνυμφους. Λογικό ήταν η παρουσία του να προκαλέσει συζητήσεις όχι μόνο αναφορικά με το μέλλον του και την πιθανή επιστροφή στον Πειραιά, αλλά και για τον συμπαίκτη του στη Νότιγχαμ Μπάρι ΜακΚέι.

Ο Κρητικός μέσος στις ερωτήσεις που του έγιναν για το αν θα φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα, υποστήριξε ότι όλα είναι ανοικτά κι ότι θα υπάρξει (πιθανότατα εντός της εβδομάδας που διανύουμε) συνάντηση με τη διοίκηση ώστε να ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Παραδέχθηκε, πάντως, ότι μετά από μία γεμάτη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ νιώθει άλλος παίκτης, πιο ώριμος και πιο έτοιμος από κάθε άποψη. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, τον έχει συμπεριλάβει ήδη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που ξεκινά την επόμενη Παρασκευή (15/6).

Οσο μετρημένος εμφανίστηκε ο «Μπούχα» αναφορικά με το δικό του μέλλον, μετά από μια καλή σεζόν με τη Φόρεστ (25 συμμετοχές, 2 γκολ), τόσο ανοικτός κι ενθουσιώδης ήταν όταν ρωτήθηκε για τον 23χρονο Μακ Κέι, ο οποίος είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τις θέσεις των εξτρέμ.

"Είναι εξαιρετική περίπτωση. Παικτούρα! Κοντός και γρήγορος, σβούρα. Στην καλή του μέρα μπορεί να περνάει δύο-δύο τους αντιπάλους. Αν νιώσει ότι τον εμπιστεύεται ο προπονητής κι έχει αυτοπεποίθηση, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Είναι αέρινος παίκτης, πολύ καλός με τη μπάλα, μπουκαδόρος, έχει θράσος. Μου αρέσει πολύ. Είναι παίκτης ψυχολογίας. Αν νιώθει εμπιστοσύνη μπορεί να κάνει παπάδες και θα με θυμηθείτε...", ήταν μερικά από τα λόγια του Ανδρέα Μπουχαλάκη, στην ποδοσφαιροπαρέα, για τον συμπαίκτη του στη Νότιγχαμ, με τον οποίο σε καμιά δεκαριά μέρες μπορεί να συναντηθούν ξανά στον Πειραιά...

ΓΕΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK