Μπουφόν: "Κάναμε ένα βήμα μπροστά από πέρυσι"

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ήταν χαρούμενος για την πρόοδο της Γιουβέντους σε σχέση με την περσινή χρονιά...

Μπουφόν: "Κάναμε ένα βήμα μπροστά από πέρυσι"
Μπουφόν-Γιουβέντους

Απογοητευμένος από την πρόωρη έξοδο της Γιουβέντους από το Champions League εμφανίστηκε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μετά από τον αποκλεισμό από την Μπάγερν στη Γερμανία.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας δέχθηκε γκολ στο 90', με συνέπεια το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση κι εκεί οι Βαυαροί να σκοράρουν δύο φορές και να πάρουν την πρόκριση.

"Το ποδόσφαιρο είναι φτιαγμένο από επεισόδια και καταστάσεις που παράγονται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Στο 2ο ημίχρονο έκαναν έναν πολύ επιθετικό αγώνα και δημιούργησαν αυτό που δημιουργήσαμε εμείς στο 1ο ημίχρονο, ωστόσο εκείνοι ήταν πιο κυνικοί".

"Το να δεχθείς δύο γκολ από την Μπάγερν μπορεί να συμβεί. Αυτό που πονάει είναι να δεχθείς την ισοφάριση στο 90'. Είναι απογοητευτικό να δέχεσαι γκολ στο 90ό λεπτό, αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου".

Ο 38χρονος αρχηγός των "μπιανκονέρι" πραγματοποίησε την 90ή εμφάνισή του στο Champions League, ξεπερνώντας το ρεκόρ συλλόγου του Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, ενώ θεωρεί ότι ξεπέρασε και την... περσινή παρουσία της ομάδας στον θεσμό, όταν είχε φτάσει στον τελικό.

"Αυτή η ήττα δείχνει ότι κάναμε ακόμα ένα βήμα μπροστά σε σχέση με πέρυσι. Πρόκειται για μία σημαντική ώθηση για τους στόχους που έχουμε θέσεις για τα επόμενα δύο χρόνια. Σήμερα είχαμε μία ευκαιρία να περάσουμε, αλλά έγινε ένα πράγμα με αποκρουστικό τρόπο. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και στοχεύουμε στο πέμπτο σερί τίτλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών του Champions League

Mπάγερν Μονάχου - Γιουβέντους 4-2 (παρ)

Χαμός στο twitter για Μοράτα-Πεπ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κούρσα Μοράτα στο δεύτερο γκολ της Γιουβέντους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK