Μπουφόν: "Μπορώ να παίζω άλλα τρία χρόνια σε τοπ επίπεδο"

Σκοπό να αγωνίζεται μέχρι τα 40 του έχει ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Διαβάστε τι δήλωσε ο Ιταλός.

Μπουφόν: "Μπορώ να παίζω άλλα τρία χρόνια σε τοπ επίπεδο"

"Θέλω να αγωνίζομαι άλλα τρία χρόνια σε τοπ επίπεδο για να εκπληρώσω μερικά ακόμα όνειρά μου", το σχόλιο του Μπουφόν στον απόηχο του τελικού του Champions League, όπου η Γιουβέντους ηττήθηκε με 2-1 από την Μπαρτσελόνα.

Αν κρίνουμε από τα όσα δήλωσε ο 37χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, θέλει να μπει στη λίστα με τους γηραιότερους ποδοσφαιριστές που είδαμε αγωνιζόμενους, όπως οι Ντίνο Τζοφ, Βάλτερ Ζένγκα.

Παράλληλα, ο Μπουφόν σχολίασε για τον τελικό " Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν κάποιες στιγμές που πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν καταφέραμε, όμως, και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Αυτό δεν ισχύει πάντα στο ποδόσφαιρο, όμως αυτό έγινε σήμερα. Παίξαμε καλά, που είναι το σημαντικότερο".

Και προσέθεσε: "Ακόμη και αν δεν κερδίσαμε, ήταν απίστευτο βράδυ και απίστευτη σεζόν. Θέλω να παίξω για άλλα τρία χρόνια σε αυτό το επίπεδο και μετά θα κρεμάσω τα γάντια μου. Ελπίζω να πραγματοποιήσω ένα ακόμη όνειρό μου, πριν αποσυρθώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK