Μπούις: "Με ελκύει η προοπτική του Παναθηναϊκού"

Ο Ολλανδός μεσοαμυντικός της Μπρέντα, Τζόρντι Μπάους, υποστήριξε ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε ότι τον απασχολεί η προοπτική της Ελλάδας.

Μπούις: "Με ελκύει η προοπτική του Παναθηναϊκού"

Τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται για τον Παναθηναϊκό ανά την Ευρώπη και ένας νέος στόχος φέρεται να είναι ο μεσοαμυντικός της Μπρέντα, Τζόρντι Μπάους.

Με δηλώσεις του στον ολλανδικό Τύπο, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι κολακεύεται με το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού προς το πρόσωπο του!

"Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Είναι ωραίο να το ακούς αυτό, αλλά η απόφαση δεν θα είναι εύκολη. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλές οπαδούς. Είναι μία προοπτική που σίγουρα με ελκύει" ανέφερε ο Μπούις στην ιστοσελίδα ELF Voetbal.

Ωστόσο, έδειξε ανενημέρωτος για την έξοδο του Παναθηναϊκού στο Champions League και χρειάστηκε να του εξηγήσει ο Ολλανδός δημοσιογράφος τι συνέβη στη διαδικασία των πλέι οφ και με την κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Όσον αφορά το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος την προοπτική του Παναθηναϊκού, ο Μπάους έδειξε μπερδεμένος: "Δεν ξέρω ακόμα, θα χρειαστώ κάποιο χρόνο. Αλλά φαίνεται σαν μία πραγματικά μεγάλη πρόκληση".

Ο Μπούις έκανε μία γεμάτη σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα, μετρώντας 32 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ παίζει ως αμυντικός μέσος, ως κεντρικός αμυντικός και ως δεξιός μπακ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK