Μπουμπένκο: "Ενωμένος Πανιώνιος, δυνατός Πανιώνιος"

Την ενότητα του Πανιωνίου ζήτησε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο κατά την παρουσίαση του από τους «κυανέρυθρους». Ο Σλοβάκος τεχνικός προέβη στη συγκεκριμένη δήλωση ζητώντας βοήθεια από τους οπαδούς της ομάδας προκειμένου η ομάδα να κάνει μια νέα αρχή μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής.

Μπουμπένκο: "Ενωμένος Πανιώνιος, δυνατός Πανιώνιος"
Την ενότητα του Πανιωνίου ζήτησε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο κατά την παρουσίαση του από τους «κυανέρυθρους». Ο Σλοβάκος τεχνικός προέβη στη συγκεκριμένη δήλωση ζητώντας βοήθεια από τους οπαδούς της ομάδας προκειμένου η ομάδα να κάνει μια νέα αρχή μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής. Παλιός γνώριμος της Νέας Σμύρνης ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του και μετά την επίσημη παρουσίαση του τόνισε:

«Ο Πανιώνιος θα φτάσει στο σημείο που πραγματικά του αξίζει. Γνωρίζω καλά την ελληνική πραγματικότητα και την αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Πανιώνιος. Η πορεία του, βέβαια, φέτος δεν είναι αυτή που περίμεναν οι οπαδοί του. Παράλληλα, θα δούμε τον Δεκέμβριο εάν χρειάζεται να κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις».

Το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Πανιωνίου είναι πολύ δύσκολο καθώς η ομάδα του θα βρεθεί στα Άνω Λιόσια για να αντιμετωπίσει τον Ακράτητο. Ο Σλοβάκος το γνωρίζει καλά αυτό και φρόντισε να συσπειρώσει τους οπαδούς της ομάδας (αναμένεται να δώσουν το παρών στα Λιόσια) λέγοντας χαρακτηριστικά: «φίλαθλοι, διοίκηση και ομάδα θα πρέπει να είμαστε μία γροθιά».

Το παρόν στην παρουσίαση έδωσε και ο Αχιλλέας Μπέος. Ο παράγοντας του Πανιωνίου υποστήριξε με τη σειρά του: «Η σημερινή είναι μια ξεχωριστική μέρα για τον Πανιώνιο. Δεν μπορέσαμε να έχουμε τον Μπουμπένκο από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, αλλά... κάλιο αργά παρά ποτέ. Το συμβόλαιό του θα είναι λευκό και μπορεί να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μας για όσο διάστημα θέλει, για να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο που άφησε στον Πανιώνιο» , δίνοντας το ελεύθερο στον Σλοβάκο τεχνικό να επιτελέσει το έργο του στην ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK