Μπούρμπος: "Κάποιοι προκαλούν τον εκνευρισμό"

Ο άσος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μπούρμπος, μίλησε για την ήττα των "πρασίνων" στην Κομοτηνή, αναφέρθηκε στην αποβολή του, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα θα πάει καλά στα πλέι οφ.

Μπούρμπος: "Κάποιοι προκαλούν τον εκνευρισμό"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Μπούρμπος μιλώντας στην κάμερα της "NOVA". Το δεξί μπακ του "τριφυλλιού" όταν ρωτήθηκε για τον εκνευρισμό των παικτών, σημείωσε πως κάποιοι τον προκαλούν και δεν έρχεται από μόνος του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 32χρονος άσος:

"Σήμερα θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς για διάφορους λόγους δεν ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Συνέβησαν πολλά. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να τα πω δυστυχώς. Θα ήθελα πολύ, αλλά δεν είμαι ο αρμόδιος. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε".

Για τον εκνευρισμό των παικτών του Παναθηναϊκού:

"Δυστυχώς τον προκαλούν τον εκνευρισμό. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να πέφτουμε σε αυτή την παγίδα. Είμαστε άνθρωποι όμως και εμείς και κάποιες φορές ξεσπάμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην ομάδα μας αποκλειστικά και μόνο και πως θα βελτιωθούμε για να συνεχίσουμε δυνατά και θετικά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για τις τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς:

"Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει. Θεωρώ όμως ότι σήμερα η ομάδα προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από λάθος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν παιδικό λάθος, αλλά συμβαίνουν αυτά. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν τη νίκη σήμερα".

Για το πώς μπορεί να αλλάξει βαθμολογικά η εικόνα του Παναθηναϊκού:

"Έχουμε σιγουριά στην ομάδα και θεωρώ ότι θα ξεκολλήσουμε. Δεν ανησυχούμε για αυτό το θέμα. Προετοιμαζόμαστε και για τους αγώνες στα πλέι οφ. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα προχωρήσει μπροστά. Είναι στον σωστό δρόμο".

Για το αν είναι αισιόδοξος εν όψει πλέι οφ:

"Ναι είμαι. Όλοι στην ομάδα είμαστε αλλά πρέπει να μας αφήσουν να δείξουμε αυτά που μπορούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK