Μπούρμπος: "Όνειρο για μένα ο Παναθηναϊκός"

Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε για το πρώτο μισό της σεζόν, χαρακτήρισε όνειρο την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την πεποίθηση ότι στη συνέχεια το τριφύλλι θα παρουσιαστεί ακόμη πιο ισχυρό.

Μπούρμπος: "Όνειρο για μένα ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου άσου στη NOVA:

Πως κύλησε το 2014 για τον Παναθηναϊκό;

«Σίγουρα ήταν μια πάρα πολλή καλή χρονιά για την ομάδα, αν αναλογιστούμε τα προβλήματα που υπήρχαν. Εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος, να κάνει βήμα προς τα μπρος η ομάδα και να εκπληρώσει τους στόχους της».

Η ευχή σου είναι και ένας τίτλος;

«Πάντα όταν βρίσκεσαι σε τέτοια ομάδα, αυτές είναι οι ευχές σου. Όμως σκαλοπάτι- σκαλοπάτι θα χτίζει αυτή η ομάδα».

Είσαι ικανοποιημένος με την γενικότερη παρουσία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα; Παρουσιαστήκατε περισσότερο ανταγωνιστικοί σε σχέση με την περσινή σεζόν και παραμένετε κοντά στην κορυφή...

«Η ομάδα είναι πιο ανταγωνιστική, όμως πρέπει να σταθεροποιηθούμε λίγο στην απόδοση μας. Νομίζω ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης και στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα το δείξουμε».

Τι κρατάς από το πρώτο μισό της σεζόν και τι δεν θα ήθελες να δεις τη νέα χρονιά;

«Δεν θα ήθελα να δω ήττες όπως αυτή στην Ξάνθη, γιατί πραγματικά δεν αξίζει στην ομάδα τέτοια εικόνα και θα ήθελα να δω μια ομάδα, η οποία θα παλεύει όλα τα παιχνίδια και θα παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Σε προσωπικό επίπεδο, έζησες ένα μικρό... όνειρο;

«Σίγουρα ήταν όνειρο το γεγονός ότι ήρθα στον Παναθηναϊκό. Θέλω να σταθεροποιήσω την απόδοση μου. Και για μένα αυτό το πρώτο μισό της σεζόν και αυτοί οι πρώτοι μήνες στην ομάδα ήταν αναγνωριστικοί και ένα στάδιο προσαρμογής. Εύχομαι τη νέα χρονιά να σταθεροποιήσω και να ανεβάσω την απόδοση μου».

Τι εύχεσαι στην Παναθηναϊκή οικογένεια;

«Να βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Να έχει όλος ο κόσμος υγεία. Αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα. Και να είναι κοντά στην ομάδα και να την βοηθά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK