Μπούρμπος σε ρόλο Μέσι και Καπνίδης σε... Σουάρες!

Ο Άρης, χωρίς να είναι καλός, κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο και μείωσε ξανά στους επτά πόντους από την δεύτερη Λαμία. "Χρυσός" σκόρερ ο Καπνίδης μετά από "μαγική" πάσα του Μπούρμπου (VIDEO).

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ)
kapnidis MOTIONTEAM

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπούζα και Κρητικό, όμως ο Διούδης ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς τη μεγάλη φάση για τους κίτρινους που κρατούσαν το καλύτερο για το δεύτερο μέρος.

Μόλις στο 53ο λεπτό ο Αντώνης Καπνίδης, μετά από έξυπνη πάσα του Μπούρμπου, έκανε το σουτ στην κίνηση και έγραψε το 1-0 για τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης. Στο 66ο λεπτό ο Παναιγιάλειος έχασε μία ακόμα καλή στιγμή με τον Τσιλιγκίρη, όμως και πάλι ο Διούδης κράτησε όρθιο τον Άρη.

Οι κίτρινοι έχασαν άλλες δυο καλές ευκαιρίες για ένα ακόμα τέρμα, όμως Νέτο και Καπνίδης αστόχησαν.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Σπανός):Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότας, Καζναφέρης, Μπούζας (70′ Βουτσιώτης), Τρίγκας (56′ Ξόμπλιος), Μωυσίδης (Ιβάνκο 88'), Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός.

ΑΡΗΣ (Κωστένογλου):Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβα, Πίτου Γκαρσία, Τάτος (64′ Νέτο), Ντούνης, Ίλιτς (Καράμπελας 73'), Μιλούνοβιτς (46′ Καπνίδης).

Σκόρερ: 0-1 (Καπνίδης 54').

ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας Αιγινιακός και Πανελευσινιακός έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς με σκληρά μαρκαρίσματα και πολλές κάρτες.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Βλάχος):Τόλιος, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Μουκίδης (46′ Φασίδης), Γκατσολάρι, Ζγκούρι (80′ Ρανγκέλοφ), Μπουρντουζάν.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Βαζάκας):Μακρυωνίτης, Γραικός, Αρναούτογλου, Τσούπρος, Κολόκας, Σιλιγαρδάκης, Κωνσταντινίδης (65′ Σταματάκης), Κρισμάρεβιτς, Αγγελούδης (60′ Κασνέτση), Πρίντεμπς, Νίασον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK