Μπούρμπος: "Ζούσα πάντα στην αμφισβήτηση"

Συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό είναι ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος... κλείνει τα αυτιά του σε όσα ακούγονται για τις επιδόσεις του αφού, όπως δήλωσε, ζούσε πάντα στην αμφισβήτηση.

Μπούρμπος: "Ζούσα πάντα στην αμφισβήτηση"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπούρμπου:

Για τον αγώνα με την Ντινάμο:

"Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με την Εστορίλ, είχαμε πάντα καλή απόδοση και τα χάναμε λόγω κάποιων λαθών. Εμείς απ’ την πλευρά μας θέλαμε τη νίκη, να δείξουμε πως είχαμε δυνατότητες να πάμε καλύτερα στη διοργάνωση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, το πρωτάθλημα και στο τελευταίο ματς του Europa League να δείξουμε την καλή εικόνα που πρέπει να έχει η ομάδα".

Για την αναμέτρηση με την Βέροια:

"Υπάρχει κόπωση, αλλά η ανάγκη των βαθμών με την Βέροια θα ξεπεράσει τα πάντα. Πρέπει επιτέλους να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα (μετά τις αναβολές και την Εθνική) με νίκη. Η Βέροια είναι πολύ καλή ομάδα, το δείχνει και η θέση της. Πρέπει να την σεβαστούμε, να είμαστε σοβαροί και θεωρώ πως δεν θα είναι δύσκολο το ματς.

Πρέπει να πάρουμε το τρίποντο. Δείχνουμε καλύτερη εικόνα τελευταία, εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει, τότε θα κάνουμε ταμείο".

Για τον ίδιο και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό:

"Ο κόσμος έχει πάντα απαιτήσεις. Αν μπω στη διαδικασία να ασχολούμαι με αυτά που λέγονται, δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση. Νομίζω πως αυτή είναι η μόνη λύση, πιστεύω στις δυνατότητές μου. Είμαι ένας άνθρωπος που από την αρχή της καριέρας μου ζούσα πάντα μέσα στην αμφισβήτηση.

Το έχω συνηθίσει, μου αρέσει να αποδεικνύω πράγματα και για μένα είναι πρόκληση ο Παναθηναϊκός. Στο τέλος θα δούμε τι έχω καταφέρει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK