Μπράιτον: Επαφές με τον 31χρονο τεχνικό Φάμπιαν Χέρζελερ

Η Μπράιτον έχει στην κορυφή της λίστας της έναν από τους νεότερους προπονητές της Ευρώπης, τον Φάμπιαν Χέρζελερ και έχουν υπάρξει οι πρώτες επαφές.

Μπράιτον: Επαφές με τον 31χρονο τεχνικό Φάμπιαν Χέρζελερ
PRINT SCREEN

Η Μπράιτον αναζητά τον αντικαταστάτη του Ντε Τσέρμπι και προστέθηκε ένα ακόμα όνομα στην λίστα των Άγγλων, αυτό του Φάμπιαν Χέρζελερ, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να έχει μέχρι στιγμής το προβάδισμα έναντι των υπολοίπων υποψηφίων.

Ο προπονητής της Ζανκτ Πάουλι έχει έρθει σε επαφές με τους "Γλάρους", ωστόσο ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο, στο οποίο δεν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης, ενώ συγχρόνως η Μπράιτον δεν έχει αποφασίσει οριστικά για το εάν ο Γερμανός τεχνικός είναι η ιδανική λύση δεδομένης και της έλλειψης παραστάσεων στο κορυφαίο επίπεδο.

Να σημειωθεί πως Χέρζελερ κατάφερε να προβιβάσει την Ζανκτ Πάουλι στην πρώτη κατηγορία Γερμανίας, επίτευγμα που ενισχύει την περίπτωσή του, ενώ παράλληλα αξίζει επίσης να αναφερθεί πως σε περίπτωση που προσληφθεί σε ομάδα της Premier League, τότε θα είναι ο νεότερος -όχι προσωρινός- προπονητής στην ιστορία του πρωταθλήματος.


News 24/7

24MEDIA NETWORK