Μπράιτον: Μπήκε Europa League αλλά χάνει τα δύο μεγαλύτερα αστέρια της

Πώς κατά πάσα πιθανότητα οι Μοϊσές Καϊσέδο και Αλέξις Μακ Άλιστερ θα αποχωρήσουν από την Μπράιτον ανακοίνωσε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι.

FILE - Brighton's head coach Roberto De Zerbi ahead the English Premier League soccer match between Brighton and Nottingham Forest at the Falmer stadium in Brighton, England, Tuesday, Oct. 18, 2022. De Zerbi wont be on the touchline on Saturday, March 4, 2023 for the game against West Ham as a result of a one-match suspension for abusive behavior toward a match official. The Football Association announced the touchline ban and a fine of 15,000 pounds ($18,000) for De Zerbis actions following a 1-0 loss to Fulham on Feb. 18. (AP Photo/Alastair Grant, File)
Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Premier League ήταν η Μπράιτον η οποία κατάφερε, υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι, να τερματίσει στην 6η θέση και να πάρει μέρος για πρώτη φορά στο Europa League της επόμενης χρονιάς.

Δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της ομάδας ήταν οι Αλέξις Μακ Άλιστερ και Μοϊσές Καϊσέδο, με τον Ντε Ζερμπί σε δηλώσεις του μετά από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να μην διστάζει να πει πως αυτό ήταν, κατά πάσα πιθανότητα, το τελευταίο παιχνίδι των δύο με την Μπράιτον.

"...Πιστεύω πως μπορεί να ήταν το τελευταίο παιχνίδι των Μακ Άλιστερ και Καϊσέδο με την Μπράιτον. Λυπάμαι πραγματικά γιατί είναι δύο σπουδαίοι παίκτες αλλά αυτή είναι η πολιτική της Μπράιτον. Είναι σωστό να φύγουν και να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο..."

Θυμίζουμε, πως ο Μακ Άλιστερ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Λίβερπουλ ενώ ο Καϊσέδο βρέθηκε ένα βήμα πριν από την μεταγραφή του στην Άρσεναλ τον χειμώνα, το deal χάλασε εξαιτίας των απαιτήσεων της ομάδας του αλλά αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη για την απόκτησή του.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Αυτές είναι οι 3 + 1 προτεραιότητες του Κλοπ πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Μίλαν: Έκλεισε τον βασικό στόχο της Ντόρτμουντ για αντι-Μπέλιγχαμ

Φιρμίνο: Η Μπάρτσα του είπε "όχι" αλλά η μεγάλη της αντίπαλος έχει άλλη άποψη

News 24/7

24MEDIA NETWORK