Ίλιτς στο Contra.gr: "Περιμέναμε πιο δύσκολο το ματς με Ολυμπιακό"

O εκ των κορυφαίων του ΠΑΣ στην μεγάλη νίκη με 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό, Μπράνα Ίλιτς, μιλάει στο Contra.gr για το πως έζησε την αναμέτρηση, τους στόχους της ομάδας, τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται, αλλά και την σχέση του με τον Άντι Λίλα.

Ίλιτς στο Contra.gr: "Περιμέναμε πιο δύσκολο το ματς με Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού για την 30η αγωνιστική της Super League και έκανε άλμα πεντάδας. Από τους κορυφαίους του αγώνα ήταν ο Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στους Ζωσιμάδες με υπέροχο τρόπο στο 32' ενώ 10 λεπτά αργότερα έφτιαξε το δεύτερο γκολ του Μανιά, το οποίο στην ουσία "κλείδωσε" την νίκη.

Ο Σέρβος μίλησε στο Contra.gr για το πως έζησε την αναμέτρηση, τους στόχους της ομάδας, τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται, αλλά και την σχέση του με τον Άντι Λίλα.

Μπράνα καλησπέρα, ο ΠΑΣ έκανε ένα τρομερό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον βρίσκεται στην πεντάδα. Αυτός ήταν εξ αρχής ο στόχος σας;

Εντάξει δεν ήταν ο στόχος μας από το ξεκίνημα, αλλά από την στιγμή που πλησιάσαμε στην 5άδα ναι, θέλουμε να τερματίσουμε στις θέσεις των πλέι οφ. Πάντα μας αρέσει να θέτουμε ψηλούς στόχους, θέλουμε να μείνουμε εκεί που είμαστε και το δείξαμε και στο γήπεδο.

Σε περίπτωση που η ομάδα εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ, πιστεύεις ότι θα πάρει αδειοδότηση και θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη;

Ναι πιστεύω ότι όλα θα είναι ΟΚ και θα παίξουμε στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει κάποια διαφορετική ενημέρωση.

Ο Γιάννης Πετράκης έχει αλλάξει προς το καλύτερο την ομάδα;

Έδωσε πολλά πράγματα. Παίζουμε καλή άμυνα. Όπως είδατε και στο ματς με τον Ολυμπιακό έτσι ήρθε η νίκη. Παίξαμε άμυνα και οι 11 και χτυπήσαμε στις αντεπιθέσεις.

Το κλίμα στα αποδυτήρια πως είναι;

Πάντα υπάρχει καλό κλίμα. Πόσο μάλλον τώρα. Όσο είμαι στην ομάδα δεν έχει αλλάξει κάτι. Είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας. Δεν μπορεί να βρει κανείς κάτι κακό ανάμεσα στους παίκτες.

Ίλιτς στο Contra.gr: "Περιμέναμε πιο δύσκολο το ματς με Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Τον Ολυμπιακό πώς τον είδες;

Περιμέναμε πιο δύσκολο ματς. Σίγουρα προσπάθησε, έκανε κάποια σουτ στο ξεκίνημα, αλλά δεν ήταν ο Ολυμπιακός των προηγούμενων αγώνων. Είναι μια ομάδα που πάντα θέλει να παίζει επίθεση. Εμείς είχαμε διακρίνει κάποια προβλήματα στην άμυνα και χτυπήσαμε εκεί.

Το συμβόλαιό σου τελειώνει το καλοκαίρι του 2016. Θα ήθελες να παραμείνεις στον ΠΑΣ και μετά το τέλος του ή θα ήθελες κάποια μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα;

Έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο στον ΠΑΣ και είμαι χαρούμενος εδώ. Είμαι ήδη τρία χρόνια στην ομάδα. Πάντα στην ζωή μου βάζω ψηλούς στόχους και έτσι και στο ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Είχε ακουστεί και γραφτεί κάτι για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Όχι, όχι. Δεν υπάρχει κάτι. Κι εγώ το διάβασα σε κάποιες εφημερίδες και σε σάιτ, όμως δεν έχει υπάρξει κάτι.

Με τον Λίλα ποιες είναι οι σχέσεις μετά και τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Σερβίας με την Αλβανία. Υπήρξε κάποιο επεισόδιο ανάμεσά σας;

Δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Με τον Λίλα δεν μίλησα πολύ μετά τον συμβάν. Δεν είχαμε πάντως κάποιο πρόβλημα.

Ίλιτς στο Contra.gr: "Περιμέναμε πιο δύσκολο το ματς με Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Πως αξιολογείς το πρωτάθλημα της Super League;

Πιστεύω γενικά είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό. Κάθε χρόνο 4-5 ομάδες παλεύουν για την παραμονή, όπως επίσης άλλες τόσες για τις θέσεις των πλέι οφ. Φέτος μάλιστα ήταν και πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό σε σχέση με άλλα χρόνια. Έχουμε καλούς παίκτες στην Ελλάδα και μ' αρέσει που τα γήπεδα έχουν κόσμο.

O κόσμος στα Γιάννενα στηρίζει την ομάδα;

Ναι έρχεται ο κόσμος στα Γιάννενα. Το αισθανόμαστε ότι μας αγαπούν και παίζουμε καλά χάρη σ' αυτούς. Κανείς δεν μπορεί να περάσει εύκολα από τους "Ζωσιμάδες".

Πως σου φάνηκε όταν πριν κάποιες εβδομάδες παίξατε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της απόφασης Κοντονή;

Δεν μου άρεσε, εννοείται αυτό. Όταν δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο είναι πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να παίξει και να αποδώσει καλά στο χορτάρι.

Εάν σε ρώταγα υποθετικά σε ποιο πρωτάθλημα θα ήθελες να αγωνιστείς, ποιο θα μου απαντούσες;

Σίγουρα για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή η Premier League αποτελεί το μεγαλύτερο όνειρο κι αν έπρεπε να επιλέξω ένα πρωτάθλημα θα διάλεγα αυτό. Όμως ξαναλέω πως είμαι πολύ χαρούμενος 3 χρόνια τώρα στα Γιάννενα. Μου αρέσει πολύ η πόλη, έχω μάθει κάπως και τα ελληνικά και έχω προσαρμοστεί πλήρως στον τρόπο ζωής.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 3-1 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK