Μπριζ-Γιουβέντους 1-2

Μπριζ-Γιουβέντους 1-2

Πιο δύσκολα απ'όσο θα φανταζόταν, η Γιουβέντους επικράτησε στο Βέλγιο της Μπριζ με 2-1 και έκανε πρεμιέρα με το δεξί στις φετινές της διοργανώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα μια χρονιά με νίκη αρχίζουν οι Ιταλοί, αποχώρησε με κόκκινη κάρτα ο Βιεϊρά.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τέρματα για τις δύο ομάδες με την Μπρίζ να αντιστέκεται στην πίεση των Ιταλών, έχοντας παράλληλα τις ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Οι της "Μεγάλης Κυρίας" δεν σταμάτησαν να πολιορκούν την εστία του Στάινεν, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πάνε στα αποδυτήρια με ένα υπέρ τους σκορ σε αντίθεση με τους Βέλγους που ναι μεν είχαν κρατήσει το μηδέν, ωστόσο άρχιζαν να σκέφτονται λίγο και την επίθεση.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους "ξεκλείδωσε" την άμυνα των γηπεδούχων με τέρμα του Πάβελ Νέτβεντ στο 66ο λεπτό, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Νταβίντ Τρεζεγκέ διπλασίασε τα τέρματα για τους πρωταθλητές Ιταλίας "καθαρίζοντας" ουσιαστικά το ματς. Πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Ματόντο διαμόρφωσε το τελικό 1-2, δίνοντας ένα μικρό ενδιαφέρον μέχρι το σφύριγμα της λήξης.


Σκόρερ: 85' Ματόντο - 66' Νέντβεντ, 75' Τρεζεγκέ

Κίτρινες: Σπίλαρ - Βιεϊρά, Κόβατς, Νέντβεντ
Κόκκινη: Βιεϊρά (δεύτερη κίτρινη 90')

Συνθέσεις:

ΜΠΡΙΖ: Στάινεν, Ντε Κοκ, Σπίλαρ, Μάρτενς, Βαλζερέν (74' Βίκτορ), Βανοντενέρντε, Ματόντο, Βερμάντ (84' Ιβάν Λέκο), Ένγκλμπερτ, Μπάλαμπαν, Πορτίγιο (52' Μπλοντέλ)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Αμπιάτι, Μπλάσι, Κόβατς, Καναβάρο, Τζαμπρότα, Καμορανέζι (89' Τζιανικέντα), Έμερσον, Βιεϊρά, Νέντβεντ, Τρεζεγκέ (88' Ζαλαγέτα), Ιμπραϊμοβιτς


News 24/7

24MEDIA NETWORK