Μύρισε Ευρώπη στο Περιστέρι με σούπερ Τόνσο

Με δύο γκολ του ΜVP Μάρτιν Τόνσο ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι και βλέπει με αξιώσεις πλέον πιθανή τη συμμετοχή στα πλέι οφ, άρα και στην Ευρώπη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ενας παίκτης με την ποιότητα του Μάρτιν Τόνσο μπορεί ΑΝΕΤΑ να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αποδείχθηκε περίτρανα αυτό στο ματς του Ατρομήτου με τον Λεβαδειακό κατά το οποίο ο Αργεντίνος ξεδίπλωσε χαλαρά το ταλέντο του.

Πρώτα άνοιξε το σκορ στο 25' με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ και έβαλε τις βάσεις έτσι ώστε η ομάδα του να αναρριχηθεί στα πολύ υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, εκεί όπου ο αέρας είναι... ευρωπαϊκός. Στη συνέχεια αποτέλεσε τον πολύ δυνατό συνδετικό κρίκο μεταξύ μεσαίας και επιθετικής γραμμής και στο τέλος έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων).

Υπήρξε όμως και αντίπαλος σ' αυτό το ματς ο οποίος μάλιστα είχε τις στιγμές του. Ο Λεβαδειακός του δευτέρου ημιχρόνου ίσως και να άξιζε το βαθμό. Πίεσε πολύ, δεν άφησε τους γηπεδούχους να κυκλοφορήσουν μπάλα, έχασε και καλές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Καψάσκη στο 75'. Η μπάλα όμως δεν έκανε το χατίρι των Βοιωτών και έτσι οι τρεις βαθμοί κατέληξαν στο σακούλι του Ατρομήτου.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (85΄ Κοντοές), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Μπάχα, Κυριακίδης, Λημνιός (59΄ Μπρίτο), Τόνσο, Πλατέλλας (72΄ Βασιλείου), Λε Ταλέκ

Λεβαδειακός: Ναμάσο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί, Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (81΄ Βασιλείου), Παππάς (69΄ Καψάσκης), Καραμπουε, Γιακουμάκης (84΄ Σένκα), Μάντζιος

News 24/7

24MEDIA NETWORK