Μυθικό συμβόλαιο στον Μουρίνιο υπό τον φόβο της... Παρί

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί ποτέ σε προπονητή, με σκοπό να "δέσει" τον Ζοζέ Μουρίνιο. Πόσα θα πάρει, ποια ρήτρα αναμένεται να μπει και πως μπορεί να προλάβει και να τον κλέψει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Manchester United manager Jose Mourinho after the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho after the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέρκιουσον από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2013, η διοίκηση του συλλόγου "ταλαιπωρήθηκε" με τις περιπτώσεις των Ντέιβιντ Μόγιες, Ράιαν Γκιγκς και Λουίς Φαν Χάαλ.

Το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο, ο Ζοζέ Μουρίνιο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με οψιόν για έναν ακόμα, βάζοντας για πρώτη φορά σε μία σταθερή πορεία τους "κόκκινους διαβόλους".

Αυτή τη σταθερότητα έρχεται να διαταράξει η Παρί Σεν Ζερμέν, που μετά την αρπαγή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, θέλει να πραγματοποιήσει και αυτή του Πορτογάλου από την Γιουνάιτεντ!

ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, μετά τα όσα διέρρευσαν για την Παρί στο Μάντσεστερ έχουν θορυβηθεί και ήδη ετοιμάζονται για το plan b. Ποιο είναι αυτό; Νέο συμβόλαιο στον Μουρίνιο με αποδοχές που θα πλησιάζουν τα 22.000.000€ το χρόνο, ενώ θα μπει και ρήτρα που θα τους... καλύψει! Ποσό που θα τον κάνει με διαφορά τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο.

Ταυτόχρονα θα υπάρχει και... δώρο τριών μεταγραφών από το πάνω ράφι, έτσι ώστε η Γιουνάιτεντ να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις. Αυτά... μελλοντικά, γιατί αυτή τη στιγμή η Παρί μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα!

Έτσι και πεισθεί ο Πορτογάλος να αφήσει το Μάντσεστερ το καλοκαίρι, τότε η διοίκηση των Γάλλων θα πρέπει να πληρώσει περίπου 33.000.000€ για να σπάσει το συμβόλαιο του. Το ποσό μοιάζει... αστείο για τους Σαουδάραβες της Παρί, που έδωσαν 222.000.000€ για να αρπάξουν τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα.

Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. Αν ο Μουρίνιο αρνηθεί να συζητήσει μία αναπροσαρμογή/επέκταση του συμβολαίου του, τότε σημαίνει πως κάτι... ψήνεται. Αν πάλι δεσμευτεί να παραμείνει στην Αγγλία, η Γάλλοι της Παρί και τα εκατομμύρια τους θα υποστούν μία βαριά ήττα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK