Ν. Παπαδόπουλος: Ενιωσα περίεργα στο γκολ

Ν. Παπαδόπουλος: Ενιωσα περίεργα στο γκολ
Στον ραδιοφωνικό σταθμό « EΧΤRΑsport» της Θεσσαλονίκης μίλησε την Δευτέρα ο Νίκος Παπαδόπουλος της Ξάνθης. Ο έμπειρος αμυντικός που είχε μείνει ελεύθερος από τον Αρη μετά την προσφυγή που κατέθεσε ήταν το κεντρικό πρόσωπο της Κυριακάτικης αναμέτρησης μεταξύ των δυο ομάδων, μιας έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σκόραρε στον πρώτο γύρο κατά της ομάδας στην οποία μετεγγράφηκε και στον δεύτερο κατά της ομάδας από την οποία πήρε την μετεγγραφή.

Για το γκολ που πέτυχε κατά του Αρη:

«Είναι λίγο περίεργα τα συναισθήματά μου. Αλλά, δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσα να τα αποφύγω. Ο προπονητής μου, μου έδωσε εντολή να εκτελέσω εγώ το πέναλτι. Αμέσως μόλις δόθηκε η παράβαση, ο Νίκος Καραγεωργίου μου είπε να πάρω την μπάλα, ενώ το ίδιο έκαναν και οι συμπαίκτες μου. Από εκεί και πέρα, εγώ έπρεπε να κάνω σωστά την δουλειά μου και αυτό έκανα. Οταν το εκτέλεσα και μπήκε το γκολ, ήταν επιλογή μου να μην πανηγυρίσω. Απλά σήκωσα το δάχτυλα και έδειξα ψηλά, για να ευχαριστήσω τον Θεό. Δεν έκανα καμία χειρονομία».


Για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν εις βάρος του από μερίδα οπαδών του Αρη:

«Υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα βρίζουν για διάφορους λόγους. Είτε από την αγάπη τους για τον Αρη, είτε για κάποιον άλλο. Το έχω ξαναπεί. Αλλο να είσαι οπαδός και φίλαθλος μίας ομάδας κι άλλο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεσαι για να ζήσεις την οικογένειά σου».


Οσο για τη νέα του ομάδα:


«Μετά από τα δύο συνεχόμενα πετυχημένα αποτελέσματα έχουμε ανέβει ψυχολογικά. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο, γιατί σαν ομάδα έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι δύσκολο, ειδικά φέτος, να μιλάμε για έξοδο στην Ευρώπη, γιατί έχουμε μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία».








News 24/7

24MEDIA NETWORK