Ν. Παπαδόπουλος: "Θα μας γυρίσει η... μπάλα"

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υποστήριξε πως βάσει εικόνας του αγώνα η ήττα του Ηρακλή από τον Λεβαδειακό δεν είναι δίκαιη, ενώ φάνηκε σίγουρος πως η ομάδα θα πάρει άμεσα τους βαθμούς που άφησε στο Καυτανζόγλειο.

Ν. Παπαδόπουλος: "Θα μας γυρίσει η... μπάλα"
INTIME SPORTS

"Σε ένα παιχνίδι που είχαμε την υπεροχή για 95’ με είκοσι τελικές χάσαμε. Ηταν δικό μας παιχνίδι. Ο αντίπαλος μία φορά πάτησε στην περιοχή μας και πέτυχε γκολ. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Πανιώνιο. Μας λείπει το γκολ. Δυστυχώς για εμάς χάνουμε ένα παιχνίδι που είμαστε καλύτεροι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την παρουσία τους. Δώσανε τα πάντα και δεν πήραμε τίποτα. Ο δρόμος ο δικός μας είναι αυτός. Εμείς θα παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι κλεφτοπόλεμο. Θα μας γυρίσει η… μπάλα και θα παίρνουμε τους πόντους", είπε αρχικά.

Ερωτηθείς αν υπάρχει έλλειψη ηγέτη στην ομάδα απάντησε: "Δεν πιστεύω πως υπάρχει έλλειψη προσωπικότητας. Σήμερα για 95’ πιέζαμε, σουτάραμε, δημιουργούσαμε. Ηταν λογικό μετά το γκολ να χάσουμε την ψυχολογία μας. Με τις αλλαγές πήραμε τον έλεγχο, είχαμε ρυθμό και βγάλαμε φάσεις. Όμως δεν σκοράραμε. Ετσι ήθελε ο Θεός, έτσι έγινε".

Για το πλάνο σχολίασε: "Και στην πρώτη αλλαγή και μετά την αλλαγή σχηματισμού η ομάδα είχε σωστό πλάνο. Βγήκαν οι φάσεις, είχαμε τον έλεγχο, δεν μπήκε το γκολ. Δεν θα έλεγα πως είναι άγχος που δεν σκοράραμε. Κάναμε τόσες φάσεις. Θέλει περισσότερη αποφασιστικότητα στο να βάλουμε το γκολ".

Αναφερόμενος στην πίεση του κόσμου δήλωσε: "Όταν παίζεις στον Ηρακλή πρέπει να αντέχεις την πίεση. Γι' αυτό επιλέξαμε αυτούς τους παίκτες. Αυτή είναι η δουλειά μας. Ετσι ζούμε καθημερινά".

Τέλος ρωτήθηκε αν νιώθει πίεση ο ίδιος: "Δεν νιώθω άγχος καθόλου. Η ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και σήμερα το απέδειξε. Αυτή είναι η άποψή μου. Οι παίκτες τα δώσανε όλα. Το ποδόσφαιρο έχει τρία αποτελέσματα. Σήμερα ήρθε αυτό. Προχωράμε. Υπάρχει στεναχώρια το ξέρω. Με άγχος δεν γίνετε τίποτα. Πρέπει να χαιρόμαστε το παιχνίδι. Άλλες φορές με όμορφο ποδόσφαιρο όπως σήμερα χάνουμε και άλλες φορές μπορεί να βάλουμε πέντε γκολ".