Να αποφύγει το σύνδρομο

Να αποφύγει το σύνδρομο

Με τα νέα αποκτήματα στη διάθεση του, το πάθος των 15.000 περίπου οπαδών του που θα σταθούν στο πλευρό του και το σύνδρομο της ισοπαλίας στους εντός έδρας αγώνες να τον απειλεί,ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή στις 17.00 (supersport) τον Πανηλειακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ευελπιστεί να δει τον αντίπαλο του να μην παραταχθεί με την τακτική της κόντρα- επίθεσης, αυτή που δεν εφάρμοσε σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες του, προκειμένου να κατορθώσει να διασπάσει πιο εύκολα την άμυνα του.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν πάση θυσία την κατάκτηση των τριών βαθμών και σε περίπτωση που συναντήσουν απέναντι τους πολυπρόσωπη άμυνα θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα συναντήσουν αρκετά προβλήματα.

Απ’ την αρχή ο Μαλαδένης

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Προοδευτική βρισκόταν στις εξέδρες του γηπέδου, παρακολουθώντας με ιδιαίτερη αγωνία την προσπάθεια των συμπαικτών του να υπερκεράσουν το εμπόδιο των «βυσσινί».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετά σκεπτικός, με το κεφάλι του σκυφτό, δείγμα της δυσαρέσκειας που τον διακατείχε για το υπάρχον σκορ, 1-0, με το οποίο έχανε η ομάδα του. Κατά τη διάρκεια της επανάληψης, όμως, τιναζόταν στον αέρα για να πανηγυρίσει τα τρία γκολ του ΠΑΟΚ που έφεραν μια ακόμα νίκη στην ομάδα.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανηλειακό θα αλλάξει ρόλο και από θεατής θα μετατραπεί σε παίκτης της βασικής ενδεκάδας των ‘ασπρόμαυρων».

Ο λόγος για τον Χρήστο Μαλαδένη, ο οποίος θα λάβει το χρίσμα απ’ τον προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά» και θα δώσει το παρών για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
Ο 29χρονος νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής θα έχει επωμιστεί τον ρόλο του ανασταλτικού μέσου, αναπληρώνοντας το κενό του απουσιάζοντος Βαγγελή, ενώ θα κινείται και στον χώρο της επιθετικής γραμμής, επιδιώκοντας να εκμεταλλευτεί τη δεινότητα του στο σκοράρισμα.

Απόντες οι Βαγγελής, Εγκωμίτες

Εν όψει της σημερινής αναμέτρησης ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Βαγγελή και Εγκωμίτη, οι οποίοι δε ξεπέρασαν τους πρόσφατους τραυματισμούς τους. Ο νεαρός μέσος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να δώσει το παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Κύπριος αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει τους πόνους στο δεξί του πόδι και έμεινε εκτός 18αδας για το ματς με τους «ερυθρολεύκους».

Οι 18 εκλεχτοί του Αγγελου Αναστασιάδη στο σημερινό παιχνίδι θα είναι οι εξής: Ατματσίδης, Κουτσόπουλος, Φουτσίνι, Χασιώτης, Βόκολος, Κούτσης, Χάγκαν, Μαλαδένης, Σπάσιτς, Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης, Τοχούρογλου, Καραδήμος, Γαρπόζης, Λουκά, Θεωδορίδης, Κοντέων και Βοσκαρίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK