ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Να δοθούν εισιτήρια στον Ολυμπιακό”

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή καλεί τον υφυπουργό αθλητισμού, κ. Ανδριανό να επιτρέψει την παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Πάτρα την Τρίτη (23/9, 19:00) στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

“Να δοθούν εισιτήρια στον Ολυμπιακό”
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκής καλεί τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Ανδριανό και τον πρόεδρο της Δ.Ε.Α.Β να αλλάξουν την απόφασή τους και να δοθούν εισιτήρια στους φίλους του Ολυμπιακού που θέλουν να ταξιδέψουν στην Πάτρα για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή πληροφορήθηκε την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού και είναι βέβαιη ότι τόσο αυτή, όσο και η εισήγηση του προέδρου της Δ.Ε.Α.Β. οφείλονται σε παραπλάνηση. Κανένα στοιχείο επικινδυνότητας, όσον αναφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν έχει η συμπεριφορά των οπαδών και των ποδοσφαιριστών.

Οι διοικήσεις και της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός το αντιμετωπίζουμε ως ποδοσφαιρική γιορτή και ως μια μοναδική ευκαιρία οι ιστορικοί μας σύλλογοι να έρθουν πιο κοντά.

Το ίδιο το αντιμετωπίζουν και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας η οποία συσκέφθηκε με τις διοικήσεις των δύο ιστορικών συλλόγων και συγκεκριμένα οι Αστυνομικοί υποδιευθυντές κ.κ. Τσαούρδας, Μαρτζακλής, Τσούρας, ο διοικητής του Ε’ Αστυνομικού τμήματος Πατρών κ. Κυριακόπουλος και οι εκπρόσωποι των ομάδων Παναχαϊκής και Ολυμπιακού κ.κ. Τσιριμπής και Παναγόπουλος πήραν μέτρα διοργανώνοντας μία ποδοσφαιρική γιορτή.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας πριν τον αγώνα θα βραβεύσει τον τεράστιο ποδοσφαιριστή της REAL Μαδρίτης και προπονητή του Ολυμπιακού Michel.

Είναι άδικο τόσο η πόλη των Πατρών, που δοκιμάζεται οικονομικά όσο και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, να στερηθούμε της οικονομικής ενίσχυσης που θα δώσει η εκδρομή των χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού τόσο στους επιχειρηματίες της πόλης όσο και στην ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Είμαστε βέβαιοι ότι μόλις ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ανδριανός και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Α.Β. κ. Νταβέλος λάβουν γνώση της εισήγησης των μέτρων τάξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας θα ανακαλέσουν την απόφασή τους. Πρέπει επιτέλους να πάψει η πολιτεία να αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο ως πολεμικό γεγονός και θα πρέπει να το αντιμετωπίζει ως γιορτή“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK