Να φύγει και να μην ξανάρθει το '16 για τον Καρντόσο!

Στο ημερολογιακό έτος του 2016 και όχι στη σεζόν, ο Παραγουανός φορ είχε τη χειρότερη χρονιά στην καριέρα του! Μόλις τέσσερα γκολ από 1/1/16 εώς 31/12/16 είχε ο 33χρονος επιθετικός.

Να φύγει και να μην ξανάρθει το '16 για τον Καρντόσο!

Μακριά και... αγαπημένοι θα είναι το 2016 με τον Όσκαρ Καρντόσο. Χωρίς πλάκα, το 2016 θα το... αφαιρέσει από τη μνήμη του γιατί πολύ απλά ήταν ο χειρότερος χρόνος της σπουδαίας καριέρας του. Ποτέ στην καριέρα του δεν είχε φτάσει σε σημείο από Γενάρη εώς Δεκέμβρη να σημειώσει μόλις 4 γκολ!

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που στις καλές του εποχές “βομβάρδιζε” τα αντίπαλα δίχτυα με τη φανέλα της Μπενφίκα. Και με την Τράμπζονσπορ όμως δεν τα πήγε άσχημα. Μόνο στον β' γύρο της σεζόν 2015-16 τα πήγε άσχημα.

Δύο γκολ είχε σημειώσει όλα κι όλα με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας από τον Γενάρη εώς τον Απρίλιο του 2016. Συγκεκριμένα πέτυχε ένα τέρμα στην βαριά ήττα από την Μπούρσασπορ (4-2) στις 17 Ιανουαρίου και άλλο ένα στη νίκη με 1-0 επί της Μερσίν στις 11 Μαρτίου.

Από τις 11 Μαρτίου ξανασκόραρε στα... Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ στις 12 Δεκεμβρίου 2016! Πέρασαν κοντά στους εννιά μήνες για να πανηγυρίσει γκολ ο πάλαι ποτέ “μπόμπερ” των πορτογαλικών και ευρωπαϊκών γηπέδων.

"ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ"

Ο ίδιος έκανε λόγο για κατάρα! Δούλευε πολύ από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο Ρέντη, ήξερε ότι θα χρειαζόταν μέχρι τον Οκτώβριο να κάνει ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, αλλά ποτέ δεν περίμενε ότι θα έφτανε στο σημείο να έκλεινε το 2016 με μόλις 4 τέρματα με την Τράμπζονσπορ και τον Ολυμπιακό.

Να φύγει και να μην ξανάρθει το '16 για τον Καρντόσο!

“Να φύγει και να μην ξανάρθει το '16”, θα λέει ο Παραγουανός επιθετικός και θα έχει τα δίκια του. Είχε και κάποια προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια του β' γύρου της σεζόν 2015-16 στην Τουρκία, δεν έκανε το καλοκαίρι και καμιά σούπερ προετοιμασία με την Τράμπζονσπορ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει μία κακή παραγωγικά χρονιά για τα “κυβικά” του.

Πάλι καλά που έβαλε και τα δύο γκολ τώρα με τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΣ και τον Παναιτωλικό. Ειδάλλως, θα έπεφτε σε... κατάθλιψη. Είχε τεράστιο άγχος και αυτό φαινόταν σε κάθε του βήμα στο χορτάρι. Στους “Ζωσιμάδες” όμως έφυγε από πάνω του όλη αυτή η γκίνια και πλέον μπαίνει στο 2017 με σκοπό να πάρει μία προσωπική ρεβάνς.

H ΥΠΟΣΧΕΣΗ

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το 2015 είχε σκοράρει 15 φορές, το 2014 βρήκε 13 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και το 2013 είχε σημειώσει 17 γκολ. Κι αν πάμε ακόμα πιο πίσω θα διαπιστώσουμε ότι έφτανε στο σημείο να βάζει πάνω από 20 τέρματα μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος (σ.σ. δεν μιλάμε για σεζόν).

Ο Καρντόσο λοιπόν έχει υποσχεθεί κάποια πράγματα στους συμπαίκτες του. Ότι μπορεί να φτάσει διψήφιο νούμερο στα τέρματα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Και να το φτάσει για πλάκα! Οπότε, εν αναμονή... Είναι δεδομένο πάντως ότι τον τελευταίο καιρό σαν να έχει βάλει “μπελάδες” στον Ιντέγιε και την ίδια στιγμή σαν να έχει προκαλέσει έναν ευχάριστο “πονοκέφαλο” στον Μπέντο.

Εκτός πια κι αν δεν... προλάβει! Βλέπετε, πολλά ακούγονται στην Κίνα και στο Ντουμπάι για τον Παραγουανό ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες που θα επιθυμούσαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK