Να γυρίσει με βαθμούς και παίκτη

Ο Μυστακίδης είναι off, ενώ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζεται και ο δεύτερος από τους τρεις δεύτερους σκόρερ, ο Δημήτρης Πέλκας.Στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να… θυμίσει ΠΑΟΚ. Ο Αντώνης Τσακαλέας γράφει για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Να γυρίσει με βαθμούς και παίκτη
ΠΑΟΚ ομαδική Αστέρας

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στην Αθήνα για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ατρόμητο, με τον στόχο των ασπρόμαυρων να είναι διπλός, καθώς από τη μια θέλουν τους τρεις βαθμούς που μπορεί να φέρουν την ομάδα στην δεύτερη θέση - αλλά κυρίως θα φέρουν θετικό άνεμο στο εσωτερικό της - και από την άλλη να κάνουν ένα ακόμα βήμα για τον απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η νίκη επί της Λάρισας δεν… χόρτασε κανέναν, καθώς όχι μόνο δεν προέκυψε ένα θετικό σημείο αναφοράς, αλλά οι ασπρόμαυροι έχασαν και έναν παίκτη τους για μισό χρόνο.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Μυστακίδη ήταν ο χειρότερος δυνατός, την χειρότερη δυνατή χρονική περίοδο για την ομάδα. Και αναφέρομαι στην ομάδα διότι δεν υπάρχει “καλύτερη” και “χειρότερη” περίοδος για τον παίκτη, που είναι εκείνος που στην τελική, πίνει όλο το πικρό ποτήρι.

Για τον ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης είχε εξελιχθεί σε καλύτερο “12ο παίκτη” καθώς ήταν πολλές οι φορές που είχε δώσει λύσεις προερχόμενος από τον πάγκο, έχοντας φτάσει τα έξι γκολ, με τα οποία είναι στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ. Και στην φετινή σεζόν, ο πίνακας των σκόρερ είναι ενδεικτικός για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Στο πρωτάθλημα, για παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ έχει 15… κοκόρια (σκόρερ) αλλά υπάρχουν φορές που… αργεί να ξημερώσει.

Ο Πρίγιοβιτς, που με το που μπήκε στο ασπρόμαυρο ρόστερ, έφτασε στη κορυφή της σχετικής λίστας, κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στο τέλος του μήνα. Ο Μυστακίδης είναι off, ενώ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζεται και ο δεύτερος από τους τρεις δεύτερους σκόρερ, ο Δημήτρης Πέλκας. Στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να… θυμίσει ΠΑΟΚ, την ομάδα που φέτος σε πολλά από τα παιχνίδια της δημιουργούσε τελικές προσπάθειες, είχε συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και είχε κομμάτια του αγώνα στα οποία έβγαζε μεγάλη ενέργεια.

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει φέρει την υπόθεση Λημνιού σε καλό δρόμο. Οι ασπρόμαυροι φαίνεται πως έχουν κάνει τα βήματα που πρέπει προς τους διοικούντες της ομάδας του Περιστεριού, έχοντας φτάσει σε σημείο να μιλήσουν για ποσά.

Στα… πηγαδάκια λένε πως η υπόθεση δεν είναι καν στο “πέντε πάνω - πέντε κάτω” αλλά κοντά στην συμφωνία, αλλά από την συμφωνία στις υπογραφές και στο “ναι” του παίκτη, υπάρχει πάντα απόσταση. kαι η παρουσία του Λούμπος Μίχελ στην Αθήνα από την προηγούμενη του αγώνα (πολλές φορές ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής, ειδικά για παιχνίδι στην Αθήνα έχει ταξιδέψει αυθημερόν) κάτι δείχνει αναφορά με την πρόθεση των ασπρόμαυρων να έχουν νέες επαφές με τους Περιστεριώτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK