Να μην τα βάλεις πια, Σέρχιο Ράμος

Τον Σέρχιο Ράμος τον λες καλοντυμένο και καλόγουστο. Είτε με casual είτε με formal outfit, δεν θυμόμαστε να έχει πέσει σε ατοπήματα.

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates scoring his side's 3rd goal during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
ramos AP IMAGES

Του αρέσουν τα τζιν σε denim look και τα chinos με πουλόβερ, τα βολεύεται. Όπως και τα δερμάτινα. Δεν φοβάται όμως τα κοστούμια, αφού είναι κι αυτά μέρος της καθημερινότητάς του.

Μ' όλα τα παραπάνω, πώς να μην ξαφνιαστείς με τη φρέσκια επιλογή του Σέρχιο Ράμος. Εκτός μόδας δεν τη λες, ούτε αταίριαστα τα κομμάτια που επέλεξε για να φορέσει. Κόκκινο παντελόνι και ταιριαστά αξεσουάρ (τραγιάσκα, γραβάτα), με γκρι πουκάμισο, μαύρο πλεκτό και ορειβατικά μποτάκια.

Να μην τα βάλεις πια, Σέρχιο Ράμος

Αλήθεια όμως. Κοιτάχθηκε στον καθρέπτη προτού μπει στην Audi για να πάει για προπόνηση; Η κομψή Πιλάρ τον παρατήρησε; Αν δεν κοιμόταν, θα έπρεπε να τον κλειδώσει μέσα. Εκτός κι αν της είπε ότι πάει για γκολφ!

Να μην τα βάλεις πια, Σέρχιο Ράμος

News 24/7

24MEDIA NETWORK