ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Να πληρώσει για τον Κορδέρο η ΑΕΚ”

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο υπάρχει, το γεγονός όμως ότι η Χερέθ αξιώνει χρήματα για να τον παραχωρήσει, κάνει τη μεταγραφή του ανέφικτη για την ΑΕΚ.

“Να πληρώσει για τον Κορδέρο η ΑΕΚ”

Ο αθλητικός διευθυντής της Χερέθ, Εμίλιο Βικέιρα, μιλώντάς στην “Diario de Xerez”, ξεκαθάρισε πως ο 24χρονος μέσος δεν πρόκειται να φύγει για “ψίχουλα” από την ομάδα.

“Ο μάνατζερ του Κορδέρο (Εμίλιο ντε λα Ρίβα) μού τηλεφώνησε και με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κορδέρο. Του είπα να μου καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για να τη μεταφέρω στη διοίκηση και τίποτε άλλο. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως ο παίκτης δεν θα φύγει δωρεάν ή με πολύ μικρό κόστος. Αν τον θέλει η ΑΕΚ, θα πρέπει να πληρώσει για να τον πάρει”, υποστήριξε.

Για το γεγονός ότι ο παίκτης έχει ρήτρα 6 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του, τόνισε: “Δεν έχουμε ορίσει κάποια τιμή. Απλώς είπα στον μάνατζέρ του να μου φέρει μία σοβαρή πρόταση για να τη μεταφέρω στη διοίκηση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK