Νάπολι - Γιουβέντους 2-0

Η Νάπολι έγινε η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να νικήσει τη Γιουβέντους μετά από 22 αγωνιστικές, μετά από το 2-0 του "Σαν Πάολο". Οι "παρτενοπέι" ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια, αλλά ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν κράτησε στο παιχνίδι τους "μπιανκονέρι".

Νάπολι - Γιουβέντους 2-0

Ο Αντόνιο Κόντε επιχείρησε να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Κάρλος Τέβες με τον Πάμπλο Οσβάλντο, όμως πρωταγωνιστής των "μπιανκονέρι" στα πρώτα λεπτά ήταν ο Μπουφόν. Ο Ιταλός τερματοφύλακας πραγματοποίησε 2 απίθανες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Μάρεκ Χάμσικ, επιβεβαιώνοντας τη θέση του στην εθνική Ιταλίας, αλλά και το ντεφορμάρισμα των συμπαικτών του στη "γηραιά κυρία".

Νάπολι - Γιουβέντους 2-0

Όσο κυλούσε ο χρόνος, η Γιουβέντους έβρισκε τα πατήματά της, αλλά δεν πέτυχε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Αντιθέτως, σε μία αντεπίθεση και σέντρα από αριστερά στο 37', ο Χοσέ Καγεχόν πετάχθηκε στην πλάτη της άμυνας και από θέση οφσάιντ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Νάπολι - Γιουβέντους 2-0

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και η είσοδος του Μαουρίσιο Ίσλα τον έκανε ακόμα πιο γρήγορο. Ο Χιλιανός συνδυάστηκε αρκετές φορές με τον Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος τότε άρχισε να φαίνεται στο παιχνίδι. Ο Πέπε Ρέινα, όμως, δεν δυσκολεύτηκε σε καμία φάση των φιλοξενουμένων και εξακολουθούσε να αποτελεί έναν... τζαμπατζή θεατή του αγώνα.

Νάπολι - Γιουβέντους 2-0

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο ήταν η επόμενη κίνηση του Κόντε στην "σκακιέρα", αλλά ούτε ο Ιταλός μέσος κατάφερε να βελτιώσει τα πράγματα και να δημιούργήσει ρήγματα στην αντίπαλη οπισθοφυλακή. Αντιθέτως, ο Ράφα Μπενίτεθ έκανε δύο κινήσεις με περισσότερα αποτελέσματα, αφού η είσοδος των "φρέσκων" Γκόραν Πάντεφ και Ντρις Μέρτενς προκάλεσαν πολλούς κινδύνους στην ανοιχτή άμυνα της "γηραιάς κυρίας" που έψαχνε την ισοφάριση.

Νάπολι - Γιουβέντους 2-0

Στο 81', μάλιστα, ο Βέλγος νίκησε τον Μαρκίζιο σε μία αντεπίθεση και "σφράγισε" τη νίκη της Νάπολι με το δεύτερο τέρμα του αγώνα. Η μηδαμινή αντίδραση των φιλοξενουμένων σηματοδότησε την 14η χρονιά που παραμένουν δίχως νίκη στο "Σαν Πάολο", κρατώντας, ταυτόχρονα, ανοιχτή μία... χαραμάδα για τη Ρόμα στην κούρσα του τίτλου.

Νάπολι - Γιουβέντους 2-0

Νάπολι (4-2-3-1): Ρέινα, Ενρίκε, Φερνάντες, Αλμπιόλ, Γκουλάμ, Ινλέρ, Ζορζίνιο, Καγεχόν (89' Τζεμαϊλί), Χάμσικ (79' Μέρτενς), Ινσίνιε, Ιγκουαΐν (74' Πάντεφ)

Γιουβέντους (3-5-2): Μπουφόν, Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λίχτσταϊνερ, Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά (61' Μαρκίζιο), Ασαμόα (53' Ίσλα), Οσβάλντο (69' Βούτσινιτς), Γιορέντε

Διαβάστε περισσότερα

Το live της αναμέτρησης

31η αγ.: Πήρε εκδίκηση η Ρόμα, νέα απώλεια για Φιορεντίνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK