Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις θέλει τον προπονητή που έδιωξε ο Ρονάλντο

Με τον Ρούντι Γκαρσία δείπνησε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με θέμα συζητήσης την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis arrives at the Lega Calcio headquarter to attend a meeting, in Milan, Italy, Wednesday, July 4, 2012. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Νάπολι μετά από την αποχώρηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι από τον πάγκο.

Ο Ιταλός κόουτς θεώρησε πως ο κύκλος του στην ομάδα έκλεισε με την κατάκτηση της Serie A και έλυσε πρόωρα τη συνεργασία του με τους Ναπολιτάνους, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να συνεχίζει τα ραντεβού με τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το FootMercato, ο πρόεδρος, μετά τις συνομιλίες που είχε με τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος του ξεκαθάρισε πως έχει ως πρώτο στόχο την Premier League, δείπνησε και με τον Ρούντι Γκαρσία.

Ο Γκαρσία βρίσκεται μακρία από τους πάγκους από τον Απρίλη του 2022 όταν και έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τον πάγκο των Ρόμα, Λυών και Μαρσέιγ, μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε πως μόνο λίγες δεν είναι οι υποθέσεις που καλείται να διευθετήσει ο Ντε Λαουρέντις καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες για τους Κβίτσα Κβαρατσχέλια, Βίκτορ Όσιμεν και Κιμ Μιν Τζάε, με τον Νοτιοκορεάτη αμυντικό να είναι το φαβορί για να πει το "αντίο".

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί έριξε "χυλόπιτα" στον Ανρί

Σίτι: Περιμένει τον τελικό και ολοκληρώνει το πρώτο μπαμ

Άρσεναλ: Ο Αρτετά περιμένει Ράις για να δώσει παίκτη του στον Τσάμπι Αλόνσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK