Νάτχο: Πρώτος στο χορό, πριν έρθει Ολυμπιακό!

O Μπίμπρας Νάτχο, ο πρώην χαφ του ΠΑΟΚ και της ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει το deal της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό! Ο Ισραηλινός αρχηγός, πάντως, πριν από μερικές ημέρες ήταν εκ των πρωταγωνιστών στους αρραβώνες της ανιψιάς του στο Κφαρ Κάμα (VIDEO).

Νάτχο: Πρώτος στο χορό, πριν έρθει Ολυμπιακό!

Μία εξαιρετική μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, καθώς ο Μπίμπρας Νάτχο βρίσκεται στην Αθήνα με τη σύζυγό του, Ταλία για να... τρέξουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από το οριστικό deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Προ ημερών, πάντως, το ζεύγος πρωταγωνίστησε στους αρραβώνες της ανιψιάς του Ισραηλινού, χορεύοντας τον παραδοσιακό χορό αντίγκα.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Νάτχο είναι Μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, καθώς προέρχεται από τους Κιρκάσιους, φύλλο του Καυκάσου που μερίδα αυτού ζει στην περιοχή Κφαρ Καμά στο Ισραήλ.

Σχετικά με την περίπτωση του 30χρονου Ισραηλινού είχατε διαβάσει από το Σάββατο στο Contra.gr τόσο τις απαιτήσεις του οικονομικά, όσο και για το πώς "κουμπώνει" ο πρώην της ΤΣΣΚΑ στη μεσαία γραμμή του Πέδρο Μαρτίνς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK