"Ναυάγησε" του Ματέους στον ΠΑΟΚ

"Ναυάγησε" του Ματέους στον ΠΑΟΚ

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος

"Nαυάγησε" η συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Λόταρ Ματέους. Ο Γερμανός τεχνικός, επιδεικνύοντας αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ειδοποίησε ότι δεν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή αν και του είχαν σταλεί εισιτήρια.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικρατεί οργή για τη συμπεριφορά του Ματέους και από Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Οι άνθρωποι του "δικεφάλου" θα καταγγείλουν τον Γερμανό στη FIFA παρουσιάζοντας παράλληλα όλα τα ντοκουμέντα της υπόθεσης (συμβόλαια, κτλ). Ο Γιάννης Γούμενος χαρακτηριστικά δήλωσε: "Θεωρούμε ότι ο κύριος Ματέους έπαιξε με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα αφήσουμε όμως να περάσει έτσι αυτή η υπόθεση".

Ακόμα πάντως και οι στενοί συνεργάτες του Γερμανού προπονητή αισθάνονται προδωμένοι από τη στάση του η οποία βέβαια προκαλεί εύλογα ερωτηματικά.

Οσον αφορά το θέμα του νέου προπονητή, ο ΠΑΟΚ στρέφεται σε άλλες λύσεις, πάντα από την ευρωπαϊκή αγορά. Μέχρι νεωτέρας στο τιμόνι θα παραμείνει ο Γιώργος Κωστίκος.

H σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Ertan Goksu, μάνατζερ του κ. Lothar Matthaus, με τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2005, ενημερώθηκε ότι ο κ. Lothar Matthaus αρνείται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη όπως είχε προγραμματιστεί (του είχαν αποσταλεί προπληρωμένα εισιτήρια) και κατ’ επέκταση να συνεργαστεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Επιδεικνύοντας αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και μη σεβόμενος τη συμφωνία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία εύκολα επιβεβαιώνει η αλληλογραφία μεταξύ των δύο πλευρών, πρόβαλε ως αιτία τη μη συμμετοχή του στην προετοιμασία της ομάδος, καθώς επίσης και στις επιλογές των παικτών που μεταγράφηκαν στο σύλλογο.

Δεδομένου ότι τα παραπάνω του ήταν γνωστά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρεί τις δικαιολογίες του αστείες και δεσμεύεται ότι θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2005 και ώρα 14:00) όλη την αλληλογραφία και τα συμβόλαια που συντάχθηκαν προς υπογραφή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: O κ. Ertan Goksu, o οποίος εκπροσωπεί την εταιρία STELLAR GERMANY, απέστειλε fax στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο αναδημοσιεύεται παρακάτω:

"Αγαπητέ κ. Γούμενε, ύστερα από συζητήσεις χθες και σήμερα το πρωί με τον πελάτη μου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο κ. Lothar Matthaus αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μην ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ εσάς προσωπικά, καθώς και τον κ. Παπαβραμίδη, για την προσφορά σας και για όλη την προσοχή που επιδείξατε σε αυτό το ζήτημα και ευχόμαστε σε σας και την ομάδα του ΠΑΟΚ ότι καλύτερο για την υπόλοιπη σεζόν."

News 24/7

24MEDIA NETWORK