Νέα ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για Βοτανικό

Μία ακόμα ανακοίνωση για το γήπεδο του Βοτανικού εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία κάνει λόγο για "παραπλάνηση της κοινής γνώμης" και μιλά για "στοχευμένη αρθρογραφία" και "ανακριβείς δηλώσεις". Αναλυτικά...

Νέα ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για Βοτανικό
"Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις συνεχιζόμενες προσπάθειες παραπλάνησης της κοινής γνώμης και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Στην προσπάθεια αυτή επιστρατεύτηκε ακόμη και το επιχείρημα ότι την κατασκευή του γηπέδου θα πληρώσει κάποιος άλλος και όχι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ουδέν αναληθέστερον.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ακόμη μία φορά και προς κάθε κατεύθυνση υπενθυμίζει ότι ο νόμος της Διπλής Ανάπλασης (3481/2006) ισχύει στο σύνολό του και οι διατάξεις του αιτιολογούνται από την Αιτιολογική έκθεση που σημαίνει – για αφήσουμε και κατά μέρος τις σοφιστείες ορισμένων- ότι ελήφθησαν υπόψη μία σειρά από προηγούμενες διατάξεις, μελέτες και ρυθμίσεις και συνυπολογίστηκαν στον σχεδιασμό του νόμου της Διπλής Ανάπλασης. Τόσο απλά.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εργάζεται καθημερινά στον ίδιο ρυθμό και με την ίδια ζέση για την πραγματοποίηση ενός ονείρου δεκαετιών. Οι προσπάθειες των γνωστών κύκλων να ανακαλύπτουν επιχειρήματα και να βάζουν προσκόμματα στο έργο μας θα πέσουν στο κενό. Και είναι γνωστοί κύκλοι καθώς πλέον έχουν οι ίδιοι εκτεθεί μέσω πανομοιότυπων ανακοινώσεων, στοχευμένης αρθρογραφίας και ανακριβών δηλώσεων που παραπέμπουν σε αλήστου μνήμης πρακτικές.

Δεν θα τους παρακολουθήσουμε άλλο σε αυτόν τον δρόμο που επέλεξαν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK