Νέα απώλεια για τη Λαμία

Την δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα της Football League γνώρισε η Λαμία, η οποία ηττήθηκε με 3-1 στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Νέα απώλεια για τη Λαμία
INTIME SPORTS

Η ισχυρή βροχή στον Εύοσμο δυσκόλευε το έργο των δύο ομάδων στο ξεκίνημα του αγώνα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι στο 18ο λεπτό εξαιτίας χαλαζόπτωσης. Μετά από 4λεπτη διακοπή οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 28' με κεφαλιά του Βελλίνη.

Η... μπλοκαρισμένη Λαμία δεν κατάφερε να αντιδράσει και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0. Εννιά λεπτά μετά την έναρξη στην επανάληψη, ο Αγροτικός Αστέρας έκανε το 2-0 με σκόρερ ξανά με το Βελλίνη, με τους φιλοξενούμενος ωστόσο να μειώνουν με ξαφνικό σουτ του Ταταρίδη εκτός περιοχής στο 57'.

Στο 63' ο Γεωργίου ανέτρεψε τον Καθάριο, ο Μπλάζιτς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας και το τελικό 3-1, αφού η Λαμία των 10 παικτών δεν κατάφερε να μπει στο ματς.

Αγροτικός Αστέρας: Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Γεωργιάδης, Καθάριος, Σαμουηλίδης, Στεφανίδης, Μίλιτς, Βελίνης.

Λαμία: Γεωργίου, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Ρεπετσάς, Φατιόν, Μουμίν, Κωστόπουλος, Αντωνόπουλος, Γιενγκά, Γκούρμα, Βασιλόγιαννης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK