Νέα χορηγία για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Από την αρχή της νέας περιόδου και έπειτα, οι φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης θα φέρουν τα σήματα της Siemens, κάτι που γίνεται ήδη εδώ και χρόνια, αλλά και της BenQ.

Νέα χορηγία για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Από την αρχή της νέας περιόδου και έπειτα, οι φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης θα φέρουν τα σήματα της Siemens, κάτι που γίνεται ήδη εδώ και χρόνια, αλλά και της BenQ. Η τελευταία, είναι εταιρία κινητής τηλεφωνίας, η οποία θα διαφημίζεται επίσης στο μπροστινό μέρος της φανέλας του ισπανικού συλλόγου έναντι του ποσού των 100.000.000 ευρώ μέχρι το Καλοκαίρι του 2010.

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ των Μαδριλένων, Χοσέ Άνχελ Σάντες, δήλωσε σχετικά: " Είναι μία φιλόδοξη και δημιουργική επιχείρηση. Οι δεσμοί της BenQ με την ασιατική αγορά θα μας επιτρέψουν να εντείνουμε τις δραστηριότητές μας στη συγκεκριμένη αγορά ".

Η BenQ άρχισε την εμπλοκή της από τη Ταϊβάν και σύντομα ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της, στην Ασία. Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες έβαλε στους κόλπους της την γερμανική Siemens, η οποία, όταν αποφάσισε να εμπλακεί στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το έκανε με τη Ρεάλ, τη Μπορντό και τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK