Νέα "επίθεση" στον Ιακουίντα

Νέα "επίθεση" στον Ιακουίντα
Tην πεποίθηση του ότι ο Βιντσέντζο Ιακουίντα δεν ήθελε να μείνει στην Ουντινέζε, από το περασμένο καλοκαίρι, εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζιανπάολο Πότσο, ο οποίος κατηγορεί ανοικτά τον επιθετικό της ομάδας, που από την πλευρά του ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και να φύγει από την Βόρεια Ιταλία.

"Του είχα ζητήσει να μείνει, αλλά δεν ήθελε. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα χρημάτων", ήταν τα πρώτα λόγια του "ισχυρού" άνδρα της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πικρία στα λόγια του Πότσο ήταν φανερή καθ' όλη την διάρκεια της ομιλίας του για τον βασικό επιθετικό του συλλόγου. "Μας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να είναι στην ομάδα και τον Ιανουάριο θα φύγει. Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε μόνο στον Ιακουίντα, αλλά θα δοκιμάσουμε και τους άλλους επιθετικούς που έχουμε. Από το τέλος της περασμένης χρονιάς ήθελε να αλλάξει ομάδα, αλλά εμείς δεν είχαμε στα χέρια μας καμία πρόταση και αυτή της Φιορεντίνα που ακούστηκε δεν υπήρξε ποτε", κατέληξε ο πρόεδρος της Ουντινέζε.

H ιταλική ομάδα έχει χάσει τον δρόμο της, από την ημέρα που αποφάσισε να αφήσει στο περιθώριο τον Ιακουίντα, αλλά αυτό δεν δείχνει να το παραδέχεται ο Πότσο, παρά το ότι ο σύλλογος του Ούντινε έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες ήττες στο Καμπιονάτο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK