ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα έξωση σε παίκτες του Εθνικού και παρέμβαση Πηρούνια

Για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε με το χειρότερο τρόπο ότι τα οικονομικά του Εθνικού βρίσκονται σε τραγικό σημείο.

Νέα έξωση σε παίκτες του Εθνικού και παρέμβαση Πηρούνια
Όπως και πριν από δύο μήνες, το ξενοδοχείο που διαμένουν έξι παίκτες της ομάδας και που βρίσκεται στην Καστέλλα, αποφάσισε να κάνει έξωση στους προαναφερθέντες, καθώς η πειραιώτικη ΠΑΕ δεν έχει τακτοποιήσει τις οφειλές της.



Ο λόγος για τους Μπουραμά Ουατάρα, Στέργιο Ψιάνο, Ανδρέα Βασιλόγιαννη, Σόλομον Γκράιμς, Γιώργο Κοκκίνη και Κύδωνα Καρλόπουλο, οι οποίοι -εκτός των άλλων- είναι υποχρεωμένοι να τρώνε εκτός ξενοδοχείου, αφού η διεύθυνσή του, τους έχει “κόψει” το φαγητό!



Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος του Εθνικού
Νίκος Πηρούνιας αντέδρασε άμεσα, ήρθε σε επικοινωνία με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου και ζήτησε διορία δέκα ημερών για να εξοφλήσει το χρέος του, κάτι το οποίο έγινε δεκτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ