Νέα γκαντεμιά με Τσιγκρίνσκι!

Όπως και την τελευταία φορά πριν από έναν μήνα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι βγαίνει... οφ χωρίς να αγωνιστεί, παρότι είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Νέα γκαντεμιά με Τσιγκρίνσκι!

Ακόμη ένα αμυντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Ουκρανός αμυντικός είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό που αναβλήθηκε, όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τη Λεωφόρο, παρότι δεν πρόλαβε ακόμη να παίξει, όπως συνέβη και πριν από έναν μήνα που βγήκε... οφ μέσω προπονήσεων.

Το αμυντικό πρόβλημα της Ένωσης είναι μεγάλο για το ματς της Λεωφόρου, δεδομένης και της απουσίας του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος ήταν να εκτίσει την τιμωρία για την κόκκινη κάρτα στο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, όμως όπως ήρθαν τα πράγματα θα εκτίσει με τον Παναθηναϊκό.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει: "Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Ογκνιεν Βράνιες και ο Ντίντακ Βιλά συμμετείχαν σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ έκαναν και ατομικό. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα αρχίσει στις 11 το πρωί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK