Νέα γκέλα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League

Η Σάλκε επιβεβαίωσε πως δεν βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι και με το 1-1 εντός έδρας με την Φράιμπουργκ έπεσε κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Ξανά πρώτη η Λειψία (videos).

Νέα γκέλα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League

Η απογοητευτική πορεία της Σάλκε στη φετινή Bundesliga συνεχίζεται, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους "32" του Europa League (16 & 23 Φεβρουραρίου τα δύο ματς) να υποχρεώνεται το απόγευμα του Σαββάτου σε ισοπαλία στο Γκελζενκίρχεν με 1-1 κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Ο Νίντερλεχνερ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμένους στο 64' και ο Κονοπλιάνκα κατάφερε να σώσει το βαθμό για τους "βασιλικούς μπλε", που έχουν πλέον απολογισμό 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες μετά από 15 αγωνιστικές.

H ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Σεπφ, Χέβεντες, Γκάις (59' Μπάμπα), Κέχρερ, Κολάσινατς, Γκορέτσκα, Μπενταλέμπ, Μαξ Μάιερ (87' Τεκπέτεϊ), Κονοπλιάνκα, Ρέζε (68' Αντβίαϊ).

Όσον αφορά στην Λειψία, ξεπέρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική (0-1 από την Ίνγκολστατ) καθώς νίκησε την Χέρτα με 2-0 και ανέβηκε και πάλι μόνη στην κορυφή με +3 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (παίζει την Κυριακή στην έδρα της Ντάρμστατ).

ΣΑΛΚΕ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ 1-1

ΛΕΙΨΙΑ - ΧΕΡΤΑ 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK