"Φαντάσματα" Αναστόπουλου για τη νέα γκέλα

Τι δήλωσε ο τεχνικός του Άρη μετά το τέλος του αγώνα στη Σπάρτη, ματς στο οποίο οι κίτρινοι πέταξαν ακόμη δύο βαθμούς;

"Φαντάσματα" Αναστόπουλου για τη νέα γκέλα

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν αναγνώρισε δική του ευθύνη για τη νέα γκέλα του Άρη κόντρα στη Σπάρτη, δίνοντας άλλη διάσταση στα δεδομένα, αφού εμμέσως κατηγόρησε την ομάδα της Λακωνίας για έλλειψη μαχητικότητας στο ματς με τη Λαμία.

"Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα από πλευράς βαθμολογίας. Μας αφήνει πίσω. Είχαμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, ήμασταν φουλ επιθετικοί, αλλά δεν κάναμε φάσεις για να κάνουμε γκολ. Μόνο με κατοχή δεν παίρνουμε αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε. Τελείωσε ο πρώτος γύρος, είμαστε πίσω, αυτό είναι πραγματικότητα.

Εχει ακόμα έναν γύρο, είμαστε Αρης και δεν παραδίδουμε τα όπλα, συνεχίζουμε και θα δούμε. Η Σπάρτη είναι καλή ομάδα, μαχητική, που δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έπαιξε με τη Λαμία. Εύχομαι και στα επόμενα παιχνίδια να έχει τη σημερινή εικόνα όπως και σήμερα. Παραλίγο θα χάναμε και το παιχνίδι από ένα σουτ, ευτυχώς το απέκρουσε ο Διούδης", ανέφερε στο αρχικό σχόλιό του.

Στη συνέχεια κληθείς να τοποθετηθεί σχετικά με το αν αφήνει αιχμές για τη Λαμία, είπε: "Είδα πως δεν είχε μαχητικότητα. Είναι ίδια η εικόνα της Σπάρτης, με το παιχνίδι με τη Λαμία; Δεν αφήνω αιχμή, λέω ότι είδα. Ο Αγροτικός Αστέρας με εμάς τα έδωσε όλα και πήγε στην Καλλονή και έχασε.

Σαν αποτέλεσμα είναι κακό. Σαν εικόνα ήμασταν πολύ καλύτεροι από τη Σπάρτη, όπως καλύτεροι ήμασταν και στη Λαμία και στον Εύοσμο, όμως δεν πήραμε το αποτέλεσμα".

Τέλος για το αν νιώθει πίεση από την οργή του κόσμου, σχολίασε: "Εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε για μπάλα, όχι τι λέει ο κόσμος. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Θα απαντήσω μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Τίποτα άλλο. Είμαι σαφέστατος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK