Νέα "γκέλα" ο Άρης, χάνεται το τρένο της Super League!

Ο Άρης απέτυχε να πάρει τη νίκη σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι του, μένοντας αυτή τη φορά στο 0-0 με την Σπάρτη, και έχασε και άλλο έδαφος στη μάχη για την επιστροφή στη Super League.

FOOTBALL LEAGUE / ÓÐÁÑÔÇ - ÁÑÇÓ (ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÊÏÕÑÏÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÓÐÁÑÔÇ - ÁÑÇÓ (ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÊÏÕÑÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος εδώ και αρκετό καιρό και δεν λέει να "σηκώσει κεφάλι". Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και το απόγευμα της Τετάρτης καθώς έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο στη σειρά εκτός παιχνίδι του, αυτή τη φορά μένοντας στο ισόπαλο 0-0 με την Σπάρτη.

Οι "κίτρινοι" ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος όπου είχαν 2-3 ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Σπάρτη όχι μόνο μπόρεσε να περιορίσει τα επιθετικά ατού του Νίκου Αναστόπουλου αλλά μπόρεσε να ολοκληρώσει το ματς έχοντας περισσότερες τελικές προσπάθειες (9 έναντι 7) σε σύγκριση με τους Θεσσαλονικείς.

Πλέον, με το αποτέλεσμα αυτό ο Άρης κινδυνεύει να χάσει ακόμα περισσότερο την επαφή του με τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στη SUper League (αυτές τις καταλαμβάνουν Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία) ενώ βλέπει και τον ΟΦΗ να τον πλησιάζει, μετά το 1-0 των Κρητικών στην έδρα του Αιγινιακού.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΣΠΑΡΤΗ (Αντωνίου): Μελισσάς, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (40΄ Οικονόπουλος), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Σιώπης, Ηλιόπουλος (71΄ Μουζακίτης), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (90΄ Κατσίκης), Φράγκος

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (86΄ Ανάκογλου), Τάτος, Μπαργκάν (46΄ Ντούνης), Μιλούνοβιτς (68΄ Καπνίδης), Ιλιτς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Σπάρτη - Άρης 0-0

Αιγινιακός - ΟΦΗ 0-1 (28' (πεν.) Χαντί)

Αγροτικός Αστέρας - Πανελευσινιακός 0-0

Παναιγιάλειος - Τρίκαλα 1-0 (6' Κρητικός)

Καλλιθέα - Χανιά 3-1 (2' Τσίπρας, 59 (πεν.) Λεβέντης, 77' (πεν.) Κρεββατάς / 35' Αποστολόπουλος)

Πανσερραϊκός - Καλλονή 3-1 (30' Γκούρτσας, 45', 77' Ρούτσης / 66' Σισέ)

Κισσαμικός - Αχαρναϊκός 1-0 (2' Μίλιτς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK